گوناگون 18:18 - 08 فروردین 1394
پودر ژلاتین و آب پرتقال را باهم مخلوط کرده و روی حرارت کتری قرار می دهیم تا ژلاتین حل شود.

تهیه ژله فرماژ پرتقال
امام صادق علیه ‏السلام : اگر دوست داری که خداوند عمرت را زیاد کند، پدر و مادرت را شاد کن.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، یک ژله بسیار خوشمزه و جذاب برای سفره منزل شما، با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

پودر ژلاتین، یک قاشق غذاخوری

آب پرتقال، یک چهارم پیمانه

تخم مرغ، سه عدد

شکر، سه چهارم پیمانه

خامه، یک پیمانه

فیله پرتقال، یک چهارم پیمانه

اسانس پرتقال، یک قطره

 

دستور آماده سازی:

شکر و تخم مرغ و یک قطره اسانس پرتقال را با هم زن خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شوند و کمی غلیظ.

خامه را هم به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم و بعد آب پرتقال و ژلاتین حل شده را کمی هم می زنیم و بعد فیله های پرتقال را اضافه کرده و مواد لازم را با قاشق هم می زنیم. دسر آماده شده را در قالب گردی ریخته و آن را به مدت 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب سفت شود. وقتی دسر کاملا بسته شد، ته ظرف قلب را در آب جوش قرار می دهیم تا دسر از قالب جدا شود، آن گاه لبه های قالب را که دسر در اطراف آن قرار دارد، با نوک انگشت یا چاقو از دیواره ی ظرف جدا می کنیم و ظرفی روی دسر قرار داده و یک باره آن را بر می گردانیم. دسر آماده شده را به صورت دلخواه تزئین می کنیم و می توانیم برای این کار، کمی خامه ی زدع شده را در قیف ریخته و با ماسوره ی دلخواه آن را تزئین کنیم.

 

2014


6107549
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است