گوناگون 17:25 - 14 تیر 1394
محققان ایتالیایی موفق به کِشت محصولات زراعی در اعماق دریا شدند.

به گزارش ایرنا، این طرح جدید که اکنون به یک نمایشگاه دیدنی تبدیل شده است، در منطقه لیگوریا در شمال ایتالیا قرار داد. امکان کشاورزی در این منطقه به دلیل تراکم جمعیت، زمین سنگلاخی، سیل‌های دوره‌ای و زمین‌های شیب‌دار وجود ندارد، به همین دلیل محققان برای تامین محصولات زراعی منطقه، به کشاورزی زیرآب پناه برده‌اند.

این پروژه در سواحی توریستی لیگوریان و در محفظه‌های کروی شکل 6 تا 9 متری احداث شده است. دمای این محفظه‌ها حدود 25 درجه سانتی‌گراد، ثابت نگه داشته می‌شود و به دلیل شرایط زیستی، هیچ انگلی در آن رشد نمی‌کند.

رطوبت محیط بسیار مطلوب است و به همین دلیل گیاهان با صرف کم‌ترین انرژی رشد می‌کنند.

این پروژه که Nemo's Garden نام دارد، از سال 2012 میلادی آغاز شده است و در حال حاضر پنج محفظه کروی شکل در آن قرار دارد که در آن ریحان کشت می‌شود. محصولات در خاک یا هیدروپونیک رشد می‌کنند. عطر و طعم محصول کشت شده در اعماق دریا، بسیار مطبوع‌تر از نمونه کشت شده روی سطح زمین است.

تمام مراحل رشد و کشاورزی توسط چند دوربین و حسگر بررسی می‌شود و محصول پس از 50 روز قابل برداشت است.



محققان بر این باورند که این راهکار، روش مناسبی برای کشاورزی در زمین‌های نابارور و آب و هوای نامساعد است. 


6700585
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است