به گزارش ایرنا، دکتر ˈپائول کلاریˈ مشاور بیماری های مسری سازمان بهداشت عمومی انگلیس گفته که تحقیقات در خصوص شناسایی علت شیوع این مسمومیت هم در سطح بریتانیا و هم در سطح اروپا در جریان است.
به گفته وی، بر اساس تحقیقات صورت گرفته و شواهد موجود، مسمومیت سالمونلا در اروپا به نوعی به مصرف تخم مرغ های عرضه شده از یک منبع واحد، باز می گردد.
وی عنوان کرد: این تخم مرغ ها در انگلستان نیز توزیع شده اند اما هنوز کاملا با قاطعیت نمی توان گفت که منشا مسمومیت سالمونلا در بریتانیا، همین تخم مرغ ها عرضه شده است.
براساس اعلام سازمان بهداشت عمومی انگلیس، در پانزده آگوست، شمار افراد مسموم 158 مورد بوده که بعد از یک هفته بیش از 90 مورد دیگر به آن اضافه شده است.
سالمونلا یک نوع باکتری است که می تواند سبب بیماری های گوارشی از جمله اسهال ، دل درد ، استفراغ و تب در افراد شود، منشاء آن اغلب ماکیان و تخم مرغ است و بیشتر مردم مبتلا به این باکتری معمولا بدون درمان، خوب می شوند.
پیشتر، محققان انگلیسی این احتمال را مطرح کرده بودند که منشا بروز و شیوع سالمونلا در انگلیس ممکن است همان عاملی باشد که ده ها نفر را در فرانسه و اتریش مبتلا کرده است.
دکتر ˈپائول کلرریˈ از محققان مرکز بهداشت عمومی انگلیس که تحقیقات درباره شیوع سالمونلا را هدایت می کند، عنوان کرده است کارشناسان این مرکز در حال همکاری با آژانس استاندارد غذایی بریتانیا، مقامات محلی و همچنین سازمان های بهداشت عمومی در کشورهای اروپایی به منظور یافتن علل شیوع سالمونلا هستند.
منابع انگلیسی، پیشتر به نقل از کارشناسان این احتمال را مطرح کرده بودند که شیوع سالمونلا در این کشور ممکن است ، ناشی از مواد غذایی وارداتی از خارج باشد.
این منابع همچنین گزارش داده بودند که در اوایل ماه اگوست سه نفر بر اثر عوارض ناشی از مسمومیت سالمونلا در بیرمنگام فوت کرده اند اما مقامات رسمی انگلیس این مساله را تایید نکردند.
اروپام ** 1** 1552 ** 1597
انتهای پیام /*
4537309