استانی 03:55 - 07 مرداد 1394
همدان؛
باشگاه خبرنگاران تولید 5 هزار تن گوشت ماهی در استان همدان
مدیر امور شیلات وآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از پرورش ماهی در 571 مزرعه پرورش ماهی در استان همدان وجود دارد.
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی دولو گفت:در استان همدان سالانه 5 هزار تن ماهی در این مزارع تولید می شود و سرانه مصرف آبزیان در استان7کیلو گرم است و هزار و 200 نفربه صورت مستقیم وغیرمستقیم در این زمینه مشغول به کارهستند.
وی با بیان اینکه بیشترین تولید گوشت ماهی استان مربوط به شهرستان نهاوند است افزود: از مجموع ۷۴ مزرعه پرورش ماهی نهاوند ۹۰ درصد مزارع ضدعفونی شدهاند و در صورت تأمین بچه ماهی سالم، آمادگی آزادسازی بچه ماهی را دارند.
مدیر امور شیلات وآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت : شهرستان نهاوند هر ساله به طور میانگین با تولید ۲ هزار و ۴۰۰ تن ماهی سردآبی و گرمآبی رتبه نخست استان را دارد و تأمینکننده ۲۵ درصد بچه ماهی کشور است ولی به علت آلوده شدن سایتهای پرورش ماهی به ویروس VHSدر سال گذشته ۸۰ درصد افت تولید داشتیم.
دولو افزود: در حال حاضر با اجرای عملیات پاکسازی و ضدعفونی در مزارع پرورش ماهی با مشکل جدی مواجه نیستیم و مزارع آماده تولید مجدد ماهی هستند.
انتهای پیام/س
برداشت 17 هزار تن انجیر در لرستان باشگاه خبرنگاران
6826988