احمد لیراوی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: بر اساس نیاز اغلب خبازی ها و کمبود نیروی انسانی ماهر این دوره برای دومین بار و در زمینه فراگیری آموزش خمیرگیر و نان گیر نان های صنعتی و سنتی برگزار می شود.
وی بیان کرد: شرکت کنندگان در این دوره زیرنظر مهندس آورند کارشناس و مدرس با مشخصات آرد و نان خوب، شاخصه های نانوایی و اصناف خوب، چگونگی ارزش غذایی نان،بهبود دهنده های مورد تایید بهداشت مواد غذایی، مزایای استراحت آرد،چگونگی تخمیر خمیر،نقش خمیر مایه در تخمیر خمیر و نحوه حرارت دستگاه ها و تنور آشنا می شوند.
رییس مرکز فنی وحرفه ای گناوه خاطرنشان کرد:این دوره آموزشی به مدت پنج روز برگزار و در پایان برابر با استاندارد های سازمان آموزش فنی و حرفه ای از شرکت کنندگان آزمون مهارت گرفته شده و به واجدین شرایط که موفق به کسب نمره قبولی شوند گواهینامه مهارت اعطا می شود.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.ک/3
637/681
5752384