به گزارش روز پنجشنبه اداره امور عشایر استان مرکزی ˈعلی اکبر منصوری ˈ افزود: حدود 20 درصد گوشت قرمز استان توسط عشایر تولید می شود و آنان نقش مهمی در تامین محصولات پروتئینی دارند.
وی با بیان این که سال گذشته دو هزار و 650 تن شیر خام و یک هزار و 200 تن انواع فرآورده های لبنی توسط عشایر استان مرکزی تولید شده است، ادامه داد: همچنین در این مدت سه هزار مورد سبد، 500 مترمربع فرش و قالیچه نیز توسط آنان بافته شده است.
سرپرست اداره امور عشایر استان مرکزی مجموع تولیدات عشایر استان را سالانه بیش از 30 هزار تن عنوان کرد و افزود: بخشی از این تولیدات در استان مصرف و مابقی به استان های همجوار ارسال می شود.
منصوری از اختصاص پنج میلیارد و 850 میلیون ریال اعتبار عمرانی در قالب چهار طرح برق رسانی، ترویج و مشارکت مردمی، ارائه خدمات پیشتیبانی و خشکسالی به عشایر استان در سال گذشته خبر داد و گفت: در این مدت یک میلیارد و 250 میلیون ریال اعتبار نیز برای خرید علوفه و آبرسانی سیار به عشایر اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: عشایر استان شامل هشت ایل شاهسون، منان، سنگسر، زند، کله کوهی، عرب خراسانی، کردکلهر و ایل ذلکی که 90 درصد آن در ساوه، زرندیه و مابقی در شهرستان های دلیجان و خمین ساکن هستند.ک/1
716/686
انتهای پیام /*
3502645