گوناگون 18:20 - 24 مهر 1396
بورک مرغ و برنج را در منزل تهیه کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد: 20 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 1:25دقیقه
  • مواد مورد نیاز برای: 16 عدد

برنج: یک و یک‌دوم پیمانه

سینه‌مرغ: نصف یک عدد

نعنا تازه(ساطوری‌شده): یک‌دوم پیمانه

جعفری (ساطوری‌شده): یک پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

سفیده تخم‌مرغ: یک عدد

خمیر یوفکا مثلثی: به میزان لازم

تخم‌مرغ: 2 عدد

پودر سوخاری: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

  • روش پخت:

برنج را از قبل کته کرده یا می‌توانید از برنج‌های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

مرغ را به همراه یک عدد پیاز(درشت‌خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش‌ریش کنید.

داخل کاسه‌ای برنج کته، مرغ ریش‌شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید.

هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش یک قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.

رول‌های آماده را ابتدا درون تخم‌مرغ(با چنگال درحد مخلوط‌شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.


9481195
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است