گوناگون 02:40 - 03 آذر 1396
خبر > سپنتا سلیمی:زندگی کوتاه است و من عاشق پاستا هستم. پس چرا شاد نباشم؟ اولین‌بار در سال ۱۹۹۸ میلادی، در شهر ناپل ایتالیا، مردم تصمیم گرفتند برای «پاستا» غذای موردعلاقه‌شان، جشن بگیرند.

یک روز با پاستا

این مراسم به‌عنوان روز جهانی پاستا در 25 اکتبر یا 3 آبان، برگزار شد و آن‌قدر محبوب شد که در بسیاری از کشورها، مراسمی به‌همین مناسبت در یکی از روزهای ماه اکتبر برگزار می‌کنند. حالا بعد از 19 سال روز پاستا در رویدادهای رسمی بسیاری از کشورها ثبت شده است.

در سائوپائولوی برزیل، کشوری که مهد جشن و مناسبت است، هفته‌ی گذشته مراسمی به‌مناسبت روز پاستا برگزار شد.  مراسمی پر از بشقاب‌های رنگارنگ پاستا و ماکارونی در کنار برنامه‌های شاد و مفرح.

روز پاستا در هرکشوری متفاوت است. با این‌حال کشورهایی که این روز را جشن می‌گیرند، از اواسط اکتبر تا آخر این ماه یک روز به این جشن اختصاص داده‌اند.

جالب است که تا به‌ حال 600 نوع پاستا شناخته‌شده، اما سلیقه‌ی آشپزها و قابلیت پاستا، طوری است که می‌توان به این تعداد بازهم افزود. اما در کنار این جشن‌ها و پاستاخوری‌ها یک نکته‌ی مهم هم یادآوری می‌شود: پاستا غذایی ارزان با ارزش غذایی بالا و منطبق با سلیقه‌های خاص است.

پس هرسال در این روزها کارشناسان غذا این اصل مهم را یادآوری می‌کنند تا مصرف آن را بیش‌تر جا بیندازند. در بسیاری کشورها، رستوران‌ها و پاستافروشی‌ها، برنامه‌ی خاصی برای این روز دارند. از رایگان‌شدن بعضی پرس‌های غذایی تا نصف قیمت‌کردن یک بشقاب پاستا و نواختن موسیقی.

در این روز سرآشپزهای مشهور در سراسر دنیا ایده‌ها و ابتکارهای خاص خود را درباره‌ی پاستا به اشتراک می‌گذارند.


9551133
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است