گوناگون 10:33 - 11 مرداد 1394
سوپ های متنوعی با همین گوجه فرنگی ها ی خوش رنگ و خوش طعم درست کنید که ویژگی مهم اینها این است که عطش تشنگی را به سرعت رفع می کنند.

مجله آشپزی مثبت: تابستان گوجه فرنگی ها، هم رنگ قرمز زیباتری دارند هم طعم خوشمزه تری. تابستان که می شود خیلی ها از گوجه فرنگی ها ی این فصل پوره درست می کنند و برای مصرف سراسر زمستانشان فریز می کنند . خب حالا که وفور گوجه فرنگی های خوشمزه تابستانی است، از فرصت استفاده کنید و سوپ های متنوعی با همین گوجه فرنگی ها ی خوش رنگ و خوش طعم درست کنید که ویژگی مهم اینها این است که عطش تشنگی را به سرعت رفع می کنند.



1. گوجه فرنگی با سس سفید



20 سوپ گوجه ای ضد تشنگی برای روزه داران (1)



4 قاشق سوپخوری آرد سفید را در  100 گرم کره در یک قابلمه روی حرارت به مدت 3 دقیقه تفت دهید.2 فنجان شیر را آرام آرام به آن اضافه کنید تا غلظت بگیرد. کمی نمک و فلفل سفید هم بریزید.6عدد گوجه فرنگی را شسته و چهار تکه نموده با 2عددپیاز خرد شده و یک قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه سرخ کنید. گوجه و پیاز پخته شده را از صافی ردکنید، سپس به سس سفید اضافه کنید. نمک و فلفل آن را  اندازه کنید. سوپ راروی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلظت آن به اندازه فرنی شود. موقع سرو ظرف را با چندبرگ ریحان تازه تزیین کنید.




2. گوجه فرنگی و هویج



2 قاشق غذاخوری روغن زیتون  را در ظرفی رو شعله ملایم بگذارید و 1 عدد پیاز قرمز نگینی شده را در روغن بریزید. سپس 2 عدد  هویج خرد شده(نگینی) را  به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. 2 حبه سیر را اضافه کنید و  2 قاشق چایخوری زیره و2 قاشق چایخوری  گشنیز خرد شده و 1 قاشق چایخوری زنجبیل را اضافه کنید  و مرتب هم بزنید. 4 عدد گوجه فرنگی رنده شده  و 1 پیمانه  عدس و 5 پیمانه آب مرغ و نمک و فلفل را هم به بقیه مواد بیفزاییدو بگذارید تا بجوشد و 30 دقیقه باهم بپزند. بعد از اینکه مواد کاملا پخته شدند در مخلوط کن بریزید تا کاملا مواد نرم و یکدست شود. سوپ را در ظرف مناسب ریخته و روی آن‌را با یک قاشق ماست یا کمی سبزی معطر تازه تزیین کنید.






3. گوجه فرنگی ترکیه ای



20 سوپ گوجه ای ضد تشنگی برای روزه داران (1)



ابتدا 6 عدد گوجه فرنگی بزرگ را پوست بگیرید و بعد داخل غذا ساز بریزید تا پوره شوند و  با 1 لیوان آب  و 2 لیوان  آب مرغ بگذارید تا بجوشد. بعد از حدود 1 ساعت یا بیشتر که گوجه ها کاملا پخته شدند، سوپ را از صافی رد کنید تا صاف شود.20 گرم کره و یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل و آبلیمو بیفزایید و آن را روی حرارت قرار دهید. موقع سرو سه قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده روی سوپ بریزید. سه عدد نان تست سوخاری شده را به قطعات کوچک تقسیم کنید و سوپ را همراه نان سرو کنید.




4. گوجه فرنگی ایتالیایی



برای تهیه این سوپ ابتدا پوست 3 عدد گوجه فرنگی را جدا کنید  و همراه  1 عدد فلفل سبز متوسط و  1 عدد پیاز و 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید  و روی شعله اجاق بگذارید، پس از گذشت 15 دقیقه و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله بر دارید  و بعداز سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در مخلوط کن ریخته تا مواد یکدست و نرم شود. حالامخلوط مواد را در قابلمه روی حرارت ملایم قراردهید و 1 قاشق مرباخوری جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و در آخر 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و 50گرم  ریحان ساطوری شده را نیز به مواد اضافه کنید؛  پس از گذشت 10 دقیقه سوپ آماده سرو است.




5.  گوجه فرنگی با آب گوشت



در یک قابلمه متوسط 6 لیوان آب را بجوشانید. 4 عدد گوجه متوسط  را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش بیندازید. آب جوش را خالی کنید و بگذارید گوجه ها کمی خنک شوند. با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را بکنید و آنها را ریز خردکنید. با همزن خوب بزنید تا به صورت پوره نرم در آید و آن را کنار بگذارید. 1 قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم قراردهید و 1 عدد پیازخرد  یا رنده شده را در کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.



 1 قاشق غذاخوری  آرد را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید. سپس  1 قاشق غذاخوری رب گوجه را اضافه کنید و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم بزنید. گوجه های پوره شده و 1 پیمانه آب گوشت و نمک (به میزان دلخواه)  را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم کنیدتا نیم ساعت روی حرارت ملایم بخارکند. در آخر فلفل سیاه (به میزان دلخواه) را اضافه کنید و هنگام سرو روی آن ریحان  و جعفری بریزید و داغ سرو کنید.




6. گوجه فرنگی شیرین



20 سوپ گوجه ای ضد تشنگی برای روزه داران (1)



1 قاشق غذاخوری کره و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون  را روی حرارت کم و در قابلمه ای  گرم کنید، سپس 1 عدد پیازبزرگ خرد شده  و 1 حبه سیررنده شده  را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. 2 قاشق غذا خوری آرد را اضافه کنید  و هم بزنید تا آرد هم تغییر رنگ دهد.حالا 3 پیمانه آب مرغ و 800 گرم گوجه فرنگی خرد شده را با 3قاشق مرباخوری شکر اضافه کنید هم بزنید. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با ریحان یا پیازچه تزیین کنید.




7. گوجه فرنگی فرانسوی



1 قاشق سوپخوری کره را در قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت ملایم قراردهید. 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده را در کره به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود. 10عدد گوجه‌فرنگی‌ بزرگ را همراه 3 لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید2۰ دقیقه بپزند، 3دقیقه یک بار آنها را هم بزنید. 1 عدد سیب‌زمینی بزرگ مکعبی درشت خرد شده   را به آنها اضافه کنید. 1 عدد برگ بو، 1 حبه سیر و 1 قاشق چایخوری نمک را به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بجوشند.



برگ بو را از ظرف خارج کنید  و تمام سبزیجاتی را از داخل قابلمه خارج کرده در غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و خوب مخلوط کنید و دوباره به آب سوپ قابلمه اضافه کنید. سپس  نصف پیمانه برنج شسته شده  را به آن اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته، حرارت را کم کنید  تا به مدت 20 دقیقه جوش بخورند و برنج‌ها پخته شوند. سوپ را همراه نان تست برشته شده سرو کنید.




8. گوجه فرنگی و کوفته قلقلی مرغ و پاستا



20 سوپ گوجه ای ضد تشنگی برای روزه داران (1)



4 لیوان آب مرغ و 8عدد گوجه فرنگی خرد شده  را در یک قابلمه مخلوط کنید.  نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز را به آن بیفزاییدو بگذارید روی حرارت چند جوش بزند.300 گرم گوشت مرغ چرخ شده را با 1 عدد پیا ز رنده شده ، نمک و فلفل و 2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده مخلوط کنید و آن را به صورت کوفته های ریز گلوله کنید و داخل سوپ بریزید. 100گرم پاستای فرمی درشت هم اضافه کرده و 20 دقیقه بگذارید تا سوپ جابیفتد. 2 قاشق غذاخوری جعفری یا ریحان ریز شده و مقداری پنیر گودا رنده شده هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.




9. گوجه فرنگی کبابی



فر را با دمای 150 درجه سانتی گراد روشن کنید و روی سینی فر را با فویل بپوشانید و روی فویل را کمی با روغن زیتون چرب کنید. 800گرم گوجه فرنگی را 2 نیمه کنید. در یک کاسه کوچک 1 قاشق غذاخوری نمک، نصف قاشق چایخوری پودر میخک و 1 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای و 1 قاشق مرباخوری پودر یا گرانول سیر را با هم مخلوط کنید. ادویه را روی گوجه فرنگی ها بریزید و چند قطره روغن زیتون هم روی آنها بپاشید و حدود یک ساعت در فر قرار دهید.



بعداز کبابی شدن اجازه دهید گوجه ها خنک شوند. حالا دو و نیم فنجان عصاره سبزیجات را با گوجه های کبابی در مخلوط کن بریزید تا نرم و یکدست شوند.سپس سوپ را داخل قابلمه بریزید تا گرم شود ولی جوش نیاید. آن را از روی شعله بردارید و یک چهارم فنجان خامه پرچرب را به آن اضافه کنید و هم بزنید و آن را سرو کنید.




10. گوجه فرنگی با دال عدس



20 سوپ گوجه ای ضد تشنگی برای روزه داران (1)



1 عدد پیاز را پوست بگیرید و آن را رنده کنید. در یک قابلمه دو قاشق روغن مایع ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید. نصف لیوان دال عدس و یک چهارم لیوان بلغور پاک کرده را بعد از شستن  در قابلمه بریزید و نیم لیتر آب،  نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه به آن اضافه کنید. بگذارید  نیم ساعت بپزد. سوپ که غلیظ شد 5 عدد گوجه فرنگی را رنده کنید و به مواد بیفزایید. بعد از ده دقیقه سوپ آماده است. رو ی سوپ را می توانید با مقداری نعنای تازه تزیین کنید؛ همچنین هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.



ادامه دارد...


6844668
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است