به گزارش خبرنگار ایرنا، ' سیدجعفر رسولی ' عصریکشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان آمل که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: از دیگر مشکلات و نارسایی هایی که در پخت نان شهرستان از سوی برخی نانوایی ها مشاهده می شود، کاهش وزن چانه، کم فروشی، بی کیفیت بودن پخت نان است.
وی افزود: مشکل اصلی این بخش زمانی به وجود می آید که متاسفانه فقط 20 درصد از متصدیان و مالکان خبازی های این شهرستان با پروانه کسب خودشان فعالیت دارند وبقیه به لحاظ اجاره ای بودن درمحل کارشان حضور ندارند.
رسولی با بیان اینکه قانون باید با متخلفانی که مقررات و آیین نامه های مربوط به نانوایی ها را برابر بخش نامه های ابلاغی کارگروه آرد و نان شهرستان رعایت نمی کنند، قاطعانه برخورد کند، تاکید کرد: در این بخش نیاز هست تا دستگاه های اجرایی از جمله تعزیرات حکومتی به طور مستمر پیگیر و بازدید های لازم را انجام دهند.
معاون فرمانداری ویژه آمل، درعین حال از دستگاه های مرتبط شهرستانی خواستار کنترل بیشتر بر توزیع آرد میان واحدهای نانوایی شد و گفت: با توجه به توزیع سهمیه دو کیسه آرد در برخی نانوایی ها با وجود سرمایه گذاری انجام شده و هزینه سوخت، برق، کارگر باید بررسی شود که این میزان سهمیه، جوابگوی هزینه های آنها هست ویا تصمیم دیگری گرفته شود.
وی یادآورشد : سقف واحدهای نانوایی بر اساس جمعیت در سطح استان به ازای هر یک هزار و 400 نفر یک نانوایی است که این وضعیت با توجه به جمعیت حدود 400هزار نفری شهرستان آمل برای هر یک هزار نفر یک واحد خبازی وجود دارد.ک/3
7327/608
5253346