گوناگون 20:00 - 08 شهریور 1394
بامیه یک شیرینی پرطرفدار ایرانی می باشد.

یک شیرینی پر طرفدار ایرانی
پیامبر اکرم صلی الله وعلیه وآله : کسی که دوست دارد خندان و با روی گشاده خداوند را دیدار کند، باید از محبّت و ولایت علی بن موسی الرضّا(ع) بهره‏ مند باشد.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، امروز دستور پخت آنرا برای شما قرار می دهیم.

 

مواد لازم جهت تهیه ی خمیر:

تخم مرغ: ۲عدد

آرد سفید: ۸ قاشق غذا خوری

روغن جامد یا کره: ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۱ لیوان

جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری

شربت: ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم

 

ابتدا طرز تهیه ی شربت:

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران(در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

 

طرز تهیه ی خمیر بامیه:

آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود. خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

 

فا پاتو/ 2014


6981989
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است