گوناگون 07:00 - 06 اردیبهشت 1394
مصرف روزانه قارچ خطر ابتلا به سرطان را تا ۶۴ درصد کاهش می دهد.

دلیل خوب برای خوردن قارچ
پیامبر صلی الله علیه و آله : دو چیز را خداوند در این جهان کیفر می ‏دهد تعدی و ناسپاسی پدر و مادر.



به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، مصرف روزانه قارچ خطر ابتلا به سرطان را تا ۶۴ درصد کاهش می دهد . فواید این ماده غذایی به همراه مصرف چای سبز بیشتر می شود .



قارچ ماده غذایی دوست داشتنی وبی نظیری است وفواید بسیاد زیادی دارد . مصرف روزانه قارچ بنابه دلایل زیر برای سلامتی مفید است :



قارچ پورتوبلو (نوع قهوه ای قارچ) سرشار از مواد مغذی است ،پاک کننده عروق وخطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد .



دانشگاه الینویز نیز در یکی از تحقیقات خود این مورد را تصدیق کرده است.



دانشمندان در مطالعات خود به این نتیجه رسیده اند که مصرف روزانه قارچ خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را تا ۷۰ درصد کاهش می دهد . قارچ سرشار از فیبر رژیمی است که نقش مهمی در سلامتی قلب بازی می کند.

 

اگر بیماری قلبی دارید به خوردن قارچ رو بیاورید .تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از همان فواید قارچ است که باعث ارتقاوتنظیم رادیکالهای آزاد می شود که به کبد آسیب می رسانند.

 

اگر هر روز قارچ بخورید خطر ابتلا به بیماری سرطان تا ۶۴ درصد کاهش می یابد . تاُثیر شگفت انگیز قارچ زمانی بیشتر می شود که آن را به همراه یک فنجان چای سبز میل کنید.

 

ساعت 24 /2021


6261824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است