منصور شیشه فروش در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش دما تا پایان مردادماه اظهار داشت: با شیوع کرونا و گرمای بی سابقه در مردادماه نیاز آبی اصفهان افزایش یافته است؛ با افزایش هر درجه دمای هوا بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ لیتر بر ثانیه معادل ۲ تا ۳ درصد بر مصرف آب شرب اضافه میشود.
وی افزود: با توجه به کمبود ۲.۵ مترمکعب بر ثانیه آب شرب و بهداشت در استان اصفهان مقرر شد مدیریت مصرف دستور کار تمام بخشهای استان اعم از شهرداری، ادارات و صنایع قرار بگیرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به بستههای تعیین شده که بر ۲۰ درصد کاهش مصرف آب در تمامی ادارات استان اصفهان دلالت دارد، تصریح کرد: در سال گذشته توزیع ۵ هزار شیر پدالی توسط آبفای اصفهان به کاهش ۲۵ درصدی مصرف آب شرب و بهداشت کمک کرد.
وی با بیان اینکه به ۲۰۰ روستای استان اصفهان از طریق تانکر آبرسانی میشود، اظهار داشت: تیمهای بازرسی از مرکز بهداشت استان اصفهان، آب و فاضلاب نظارتهای لازم را بر بهداشت کیفی آب انتقالی انجام میدهند.
شیشه فروش به همکاری اصناف با اداره کل آب و فاضلاب استان اصفهان در مصرف بهینه آب هم اشارهای کرد و گفت: با نظارت دقیق و استفاده از وسایل کاهنده و سایبان کولر اصناف میتوانند در کاهش مصرف انرژی اقدام کنند.
وی افزود: سیستم آب شرب ۱۰۷ شهرداری استان اصفهان از سیستم آب رسانی فضای سبز منفک شده است و شهرداریها نسبت به کشت گونههای مقاوم به خشکی و شوری، استفاده از روشهای نوین آبیاری در فضای سبز اقدامات مهمی انجام دادهاند.