گوناگون 10:49 - 12 مرداد 1394
توپک مراکشی
برترین ها این توپک ها را برای ناهار درست کنید
ابتدا گوشت را کمی تفت داده، تمامی مواد مربوط به پخت گوشت را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا بپزند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- گوشت گردن یا مغز ران گوساله 300 گرم
- لوبیا چیتی پخته شده 150 گرم
- لپه پخته شده 200 گرم
- زعفران آب کرده 1 قاشق غذاخوری
- پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
- زرد چوبه 2/1 قاشق چایخوری
- پیازچه یک دسته کوچک (ریز شده)
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- کاری، آویشن و پودر سیر هر کدام 1 قاشق چایخوری
- تخممرغ 4 عدد
جهت پخت گوشت:
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیر 2 حبه
- کرفس یک ساقه
- هویج یک عدد
- فلفل و زردچوبه هر کدام 1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. ابتدا گوشت را کمی تفت داده، تمامی مواد مربوط به پخت گوشت را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا بپزند.
2. لوبیا چیتی و لپه پخته شده را میکوبیم تا کاملا له شوند سپس گوشت را به صورت رشتههای خیلی نازک در دست خرد میکنیم؛ حالا تمامی مواد را داخل کاسهای گود با هم مخلوط کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
3. در این مرحله گلولههایی به اندازه گردو از مایع برداشته و داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم.
4. برای تزیین آن میتوانیم از گوجه فرنگی خشک و کاپریس استفاده کنیم.
6850577