گوناگون 21:30 - 10 آذر 1394
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را در پیاز داغ کمی سرخ می کنیم.

طرز تهیه اشکنه سنتی

امام باقر علیه السلام : گرامی ترین شما نزد خدا، کسی است که بیشتر به همسر خود احترام بگذارد.

 

به گزارش ، برای تهیه یک اشکنه خوشمزه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای 6 نفر:



پیاز متوسط 2 تا 3 عدد

روغن به میزان کافی

تخم مرغ محلی 3 تا 4 عدد

شنبلیله خشک و نرم یک قاشق سوپ خوری

آرد گندم سبوس دار دو قاشق سوپ خوری،

زرد چوبه (در صورت تمایل) یک قاشق سوپ خوری،

نمک و فلفل به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را در پیاز داغ کمی سرخ می کنیم. در صورت مصرف زردچوبه، آن را اضافه می نماییم بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم می گذاریم  چند جوش بزند، سپس به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می زنیم.

 

تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم(در نقاط مختلف ظرف) تا تخم مرغ ها یک جا بسته نشود بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف می کشیم در صورت تمایل می توان تخم مرغ ها را تک تک در آب اشکنه بشکنیم، ولی هم نزنیم تا  به صورت درسته بسته و پخته شود و  روی آب اشکنه بماند.

 

2016/پرشین پرشیا


7456255
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است