گوناگون 20:00 - 12 مهر 1394
هویج دیرتر از کدو می‌پزد. به همین دلیل بهتر است هویج را قبل از خرد کردن بخارپز کنید.

غذای محلی خرم آباد
امام علی علیه ‏السلام : خداوند... جهاد را برای عزّت و سربلندی اسلام واجب فرمود.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، قلیه کدو غذای ساده و خوشمزه مردم خرم‌آباد است. غذایی بر پایه کدو، پیاز، سیر و کمی سبزیجات. اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه و البته مفید می‌خواهد حتما قلیه کدوی خرم‌آبادی‌ها را امتحان کنید.

 

مواد لازم برای4  نفر

    5 عدد کدو

    2 عدد پیاز

    2 عدد هویج

    3 حبه سیر

    2  /1 پیمانه گشنیز و جعفری

    به میزان لازم نمک ، فلفل ، زردچوبه و روغن



طرز تهیه:

1. کدو  و  هویج‌ها را به‌صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید.

2.  پیاز را نگینی خرد کرده و با سیر رنده شده در یک تابه تفت دهید.

3.  کدو و هویج های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

4. نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با نصف لیوان آب جوش بگذارید روی حرات ملایم جا بیفتد.

5.   وقتی آب کدو خشک شد، گشنیز و جعفری را هم اضافه کنید.

 

نکته

هویج دیرتر از کدو می‌پزد. به همین دلیل بهتر است هویج را قبل از خرد کردن بخارپز کنید.

 

برترین ها /2021


7162998
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است