گوناگون 01:38 - 24 بهمن 1394
تند بودن این غذا در خوشمزه تر شدن آن تأثیر فراوان دارد. به همین خاطر توصیه می کنم مقدار فلفل را کم نکنید.

 خوراک جوجه فلفلی

 

موادلازم:

پودر زیره: 1 قاشق چایخوری

دارچین: 1 قاشق چایخوری

پودر دانه خردل: 2 قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری

سرکه قرمز: 5 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای: 1 قاشق چایخوری

روغن مایع: 150 میلی لیتر

سیر (ساطوری شده): 4 حبه

پیاز قرمز (حلقه شده): 3 عدد

سینه مرغ (لقمه ای خرد شده): 4 عدد

فلفل قرمز تند: 2 عدد کوچک

سیب زمینی (4 گوش خرد شده): 450 گرم

گوجه فرنگی (خرد شده): 800 گرم

رب: 1 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه:

دانه های فلفل ها را دور ریخته و فلفل ها را ریز خرد کنید. زیره، دارچین، پودر خردل و تخم گشنیز، کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب را در کاسه از مخلوط کرده، سرکه و شکر را اضافه و مخلوط کنید.

روغن را در تاوه گرم کرده، سیر و پیاز را تفت دهید. مرغها را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل قرمز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، رب و سرکه را نیز اضافه و مواد را مخلوط کنید.پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. درپوش تاوه را گذاشته و مواد را بپزید. در حین پخت گاهی مواد را هم بزنید.

این غذا را میتوانید با چلو یا با نان نوش جان کنید.   


7677498
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است