گوناگون 19:51 - 13 مرداد 1394
ماهی قزل آلا نیز شانس ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. یک تحقیق در کشور سوئد که در 6،000 مرد انجام شد.

به این دلایل ماهی قزل آلا بخورید
امام علی علیه ‏السلام : عاقل‏ترین مردم کسی است که در امور زندگیش بهتر برنامه ‏ریزی کند و در اصلاح آخرتش بیشتر همّت نماید.



 

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، ماهی قزل آلا برای  تناسب اندام به دلیل پروتئین موجود در آن ، و اسیدهای چرب امگا 3  بسیار عالی میباشد. ماهی قزل آلا  همچنین دارای ویتامین های A، B، D  که برای سلامتی بسیار خوبست.در زیر 5 فایده مهم ماهی قزل آلا را می خوانیم:

 

 



تنظیم قند خون

ماهی قزل آلا منبع خوبی از سلنیوم، اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین D، است که هر سه تای آنها سطح انسولین در بدن را تنظیم میکند.

 

 

سیستم قلبی عروقی

اسیدهای  چرب امگا 3  و اسید های آمینه موجود در ماهی قزل آلا به کاهش کلسترول،انعطاف پذیری شریان ها و تقویت ماهیچه های قلب و ترمیم بافت عروق  کمک میکند.

 

 



پیشگیری از بروز سرطان

ماهی قزل آلا نیز  شانس ابتلابه  سرطان را کاهش می دهد. یک تحقیق در کشور سوئد که  در 6،000 مرد انجام شد. نشان داد  مردانی که ماهی های چرب  را به طور منظم  در رژیم غذایی خود دارند خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا یک سوم کاهش داد.

 

 

چشم ها

ماهی قزل آلا هم  برای چشم  مفید است. ماهی قزل آلا شامل چربی های امگا 3 و اسیدهای آمینه است که در جلوگیری از دژنراسیون ماکولا، کوری، خستگی چشم، خشکی و شبکیه کمک می کند.

 



ایده آل  برای مغز

ماهی قزل آلا منبع غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3،است که نقش بسیار مهمی در کارکرد مغز دارد. چربی امگا 3 نیز ضد التهاب است. شما می توانید دو یا سه بار در هفته  از این ماهی مصرف کنید.

 

 

دکتر سلام / 2018


6859190
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است