استانی 01:25 - 01 اردیبهشت 1393
کرمانشاه/
باشگاه خبرنگاران گیلاخه گیاهی بهاری
گیاهان یکی از بزرگترین شاهکار های خلقتند و پایه و اساس حیات بخش و عمده ای از دنیای اطراف ما را تشکیل می دهند با معرفی گونه گیاهانی گیلاخه در استان کرمانشاه و چگونگی مصرف این گیاه به بررسی جزئیات این گیاه می بپردازیم

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

نام فارسی این گیاه پیاز زاگرسی است و آن را در نام محلی گیلاخه می نامند.

مشخصات ریخت شناسی: گیاه پایا دارای پیاز- پوشش خارجی آن خاکستری متمایل به سیاه – استوانه ای و کمی زخیم و گوشتی – برگ به تعداد 3 الی 6 عدد – چهار بخشی – ناودانی با حاشیه کم و بیش زبر – گل سفید- دسته ای متجمع در چتری پر گل و متراکم –

این گیاه معمولا درکرمانشاه، پاوه، روانسر واسلام آباد یافت می شود و از قسمت های برگ و ساقه های جوان این گیاه استفاده می شود.

این گیاه را معمولا به صورت آش تهیه کرده و مصرف می نمایند.

آش : برگهای این گیاه را با مقداری آب روی اجاق گذاشته و بعد از مدتی مقداری برنج به آن اضافه کرده سپس پیاز داغ را آماده کرده و به آن اضافه می کنند./س


3533030
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است