گوناگون 02:00 - 14 تیر 1394
قاچ کردن هندوانه به 2 قسمت و یا حالت هایی که سطحی از روی هندوانه برای مدت ها باز می ماند.

آیا قاچ کردن هندوانه ویتامین آنرا ازبین می برد؟
امام صادق علیه السلام : آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آینده نوشته می ‏شود.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند میوه هایی که از درصد آب فراوانی برخوردار هستند باید به شیوه هایی اصولی مصرف شوند.



قاچ کردن هندوانه به 2 قسمت و یا حالت هایی که سطحی از روی هندوانه برای مدت ها باز می ماند باعث کشته شدن ویتامین ها و حتی تبخیر آب درون آن می شود از این رو پزشکان صحیح ترین و اصولی ترین شیوه قاچ کردن هندوانه را به شما نشان می دهند.

 



گفتنی است این شیوه علاوه بر حفظ ویتامین های هندوانه باعث می شود تا هر دفعه به مقدار مورد نیز خود از این میوه بدون کوچکترین تغییر در رنگ و طعم آن استفاده کنید.

 

 

مجله اینترنتی / 2018

 


6700611
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است