گوناگون 12:11 - 11 مرداد 1394
قلیه میگو یکی از غذاهای پرطرفدار مردمان خوب خطه جنوب است.

پخت : 45 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه قلیه میگو:

میگو: 600 گرم

گشنیز خرد شده: 400 گرم

شنبلیله خرد شده: 50 گرم

سیر خرد شده: 5 عدد

پیاز متوسط خرد شده: 2 عدد

تمر هندی صاف شده: نصف یک بسته (یک لیوان)

ادویه (فلفل ، نمک ، زردچوبه): به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه می‌کنیم سپس سبزی خرد شده را افزوده و خوب سرخ می‌کنیم سپس رب و تمر هندی صاف شده را افزوده و می‌گذاریم آرام آرام. سبزی سرخ و آبش چیده شود.

نمک را همیشه بعد از تمر هندی به قلیه اضافه کنید چون بعضی از تمرها خودشون با نمکند. می‌توان میگو را جدا با پیاز و سیر و ادویه سرخ کرد و بعد به مواد سبزی اضافه کرد سپس بگذاریم با حرارت کم پخته و جا بیفتد.

قلیه میگو


6845669
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است