پخت : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قلیه میگو:
میگو: 600 گرم
گشنیز خرد شده: 400 گرم
شنبلیله خرد شده: 50 گرم
سیر خرد شده: 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده: 2 عدد
تمر هندی صاف شده: نصف یک بسته (یک لیوان)
ادویه (فلفل ، نمک ، زردچوبه): به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه میکنیم سپس سبزی خرد شده را افزوده و خوب سرخ میکنیم سپس رب و تمر هندی صاف شده را افزوده و میگذاریم آرام آرام. سبزی سرخ و آبش چیده شود.
نمک را همیشه بعد از تمر هندی به قلیه اضافه کنید چون بعضی از تمرها خودشون با نمکند. میتوان میگو را جدا با پیاز و سیر و ادویه سرخ کرد و بعد به مواد سبزی اضافه کرد سپس بگذاریم با حرارت کم پخته و جا بیفتد.
6845669