گوشت گوسفندی کمچرب: 300گرم
گردو: 100گرم
پیاز: یک عدد ریز
جعفری خرد شده: 2قاشق سوپخوری
تخممرغ: یک عدد
پودر نان: 4قاشق سوپخوری
رب انار: یک قاشق سوپخوری
نعناع خشک: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
مواد لازم برای سس کوفته
پیاز: 2عدد
روغن: 2قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق سوپخوری
رب انار: 2قاشق سوپخوری
آب انار: یک پیمانه
آب: یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه
کمی شکر
اول کوفتهها را درست میکنیم؛ به این صورت که پیاز را رنده میکنیم به همراه گوشت در غذاساز میریزیم. کل مواد کوفته را هم اضافه میکنیم (میشود گردوها را اول آسیاب کنید یا اینکه همراه بقیه مواد در غذاساز بریزید) مواد را با هم میکس کنید یا با دست ورز بدهید تا خوب میکس و یکدست شود. البته نباید بیش از حد ورز بدهیم زیرا کوفته سفت میشود.
حالا از مواد کوفته به اندازه یک گردو بر میداریم و خوب گرد میکنیم تا ترک نداشته باشد. این مقدار مواد تقریبا 13عدد کوفته به ما میدهد. کوفتههای آماده را توی ظرف میگذاریم و روی آنها را میکشیم و در یخچال میگذاریم تا کمی خودش را بگیرد و منسجم شود.
حالا سس کوفتهها را آماده میکنیم. پیازها را خلالی میکنیم و توی 2 قاشق روغن تفت میدهیم. کوفتهها را هم کمی تفت میدهیم. میتوانیم از یک تابه بزرگ استفاده کنیم و همه کوفتهها را در کنار هم یکجا تفت بدهیم. دمای فر را روی 180درجه میگذاریم تا از قبل گرم شود. کوفتههایی که تفت دادیم را از توی تابه برمیداریم. به پیاز، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم. وقتی کمی رنگ رب بازشد رب انار و آب انار و آب را اضافه میکنیم.
وقتی سس جوش آمد با شکر طعمش را ملس میکنیم. سس جوش آمده را در ظرفی که قرار است در فر بگذاریم، میریزیم و کوفتهها را در ظرف میچینیم.
وقتی آماده شد روی غذا را با دانههای انار تزیین و سرو میکنیم.
5450062