گوناگون 20:42 - 28 آذر 1393
همشهری آنلاین آشپزی پاییزی
سمیرا نعمتیان:یک غذای ویژه برای شب یلدا و مناسب شب‌های سرد



گوشت گوسفندی کم‌چرب: 300گرم

گردو: 100گرم

پیاز: یک عدد ریز

جعفری خرد شده: 2قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ: یک عدد

پودر نان: 4قاشق سوپ‌خوری

رب انار: یک قاشق سوپ‌خوری

نعناع خشک: یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه

مواد لازم برای سس کوفته

پیاز: 2عدد

روغن: 2قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری

رب انار: 2قاشق سوپ‌خوری

آب انار: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

نمک و فلفل سیاه

کمی شکر

اول کوفته‌ها را درست می‌کنیم؛ به این صورت که پیاز را رنده می‌کنیم به همراه گوشت در غذاساز می‌ریزیم. کل مواد کوفته را هم اضافه می‌کنیم (می‌شود گردوها را اول آسیاب کنید یا اینکه همراه بقیه مواد در غذاساز بریزید) مواد را با هم میکس کنید یا با دست ورز بدهید تا خوب میکس و یکدست شود. البته نباید بیش از حد ورز بدهیم زیرا کوفته سفت می‌شود.

حالا از مواد کوفته به اندازه یک گردو بر می‌داریم و خوب گرد می‌کنیم تا ترک نداشته باشد. این مقدار مواد تقریبا 13عدد کوفته به ما می‌دهد. کوفته‌های آماده را توی ظرف می‌گذاریم و روی آنها را می‌کشیم و در یخچال می‌گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و منسجم شود.

حالا سس کوفته‌ها را آماده می‌کنیم. پیاز‌ها را خلالی می‌کنیم و توی 2 قاشق روغن تفت می‌دهیم. کوفته‌ها را هم کمی تفت می‌دهیم. می‌توانیم از یک تابه بزرگ استفاده کنیم و همه کوفته‌ها را در کنار هم یکجا تفت بدهیم. دمای فر را روی 180درجه می‌گذاریم تا از قبل گرم شود. کوفته‌هایی که تفت دادیم را از توی تابه برمی‌داریم. به پیاز، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم. وقتی کمی رنگ رب باز‌شد رب انار و آب انار و آب را اضافه می‌کنیم.

وقتی سس جوش آمد با شکر طعمش را ملس می‌کنیم. سس جوش آمده را در ظرفی که قرار است در فر بگذاریم، می‌ریزیم و کوفته‌ها را در ظرف می‌چینیم.

وقتی آماده شد روی غذا را با دانه‌های انار تزیین و سرو می‌کنیم.


5450062
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است