بیسکوئیت با طعم انبه و نارگیل
مواد لازم:
کره نرم: 225 گرم
شکر نرم و ریز: 140 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
آرد سفید: 280 گرم
زنجبیل خشک (خرد شده): 50 گرم
پودر نارگیل: 100 گرم
انبه خشک (خرد شده): 50 گرم
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. زرده تخم مرغ را هم زده روی مواد بریزید. آرد و ذره ای نمک را از صافی رد کرده و همراه با انبه و زنجبیل به مواد اضافه و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. پودر نارگیل را در یک ظرف تخت و بزرگ ریخته، خمیر را رول کرده در پودر نارگیل بغلتانید. سپس در سلوفون پیچیده و 1 ساعت در یخچال بگذارید.
فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
خمیر را از سلوفون بیرون آورده و با چاقویی تیز به ورقه هایی با ضخامت 5 میلمیتر برش دهید و با فاصله در سینی فر بچینید.
شیرینی ها را به مدت 15- 12 دقیقه در فر بپزید. پس از بیرون آوردن سینی، 10 دقیقه صبر کنید، سپس بیسکوئیت ها را روی صفحه ی مشبک بگذارید تا خنک شوند.
7675399