امام صادق علیه السلام : آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آینده نوشته می شود.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، هویج های براق شده را میتوانید برای تزیین مرغ، دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر به عنوان پیش غذا:
هویج پوست کنده نیم کیلو
کره بدون نمک یا مارگارین 3- 2 قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
آب مرغ یک سوم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری سرپر
طرز تهیه:
• هویج ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویج ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.
• کره را درون تابهای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.
• روی هویج ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آنها را سرخ کنید.
• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آنها را بپزید.
• درب ظرف را برداشته، هویج ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.
• ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.
سیب سبز/ 2014
6713735