گوناگون 19:30 - 16 تیر 1394
هویج های براق شده را می‌توانید برای تزیین مرغ،‌ دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.

براق کردن هویج برای تزئین مرغ
امام صادق علیه السلام : آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آینده نوشته می ‏شود.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، هویج های براق شده را می‌توانید برای تزیین مرغ،‌ دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.

 

 

مواد لازم برای 4 نفر به عنوان پیش غذا:

هویج پوست کنده                                نیم کیلو

کره بدون نمک یا مارگارین        3- 2 قاشق غذاخوری

نمک                                یک قاشق چای‌خوری

آب مرغ                                     یک سوم پیمانه

شکر                           یک قاشق غذاخوری سرپر

 

طرز تهیه:

• هویج ‌ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویج ‌ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.

 

• کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.

• روی هویج ‌ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.

 

• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده،‌ درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.

 

• درب ظرف را برداشته، هویج ‌ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.

• ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.

 

سیب سبز/ 2014


6713735
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است