گوناگون 23:56 - 03 بهمن 1398

قلیان و ریسک حمله قلبی/ شیر کم چرب و افزایش طول عمر

به گزارش خبرنگار مهر، مهم‌ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:

قلیان موجب بروز حمله قلبی می‌شود

مطالعات نشان می‌دهد دود منتشرشده از قلیان موجب تشدید سرعت لختگی خون می‌شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سکته افزایش می‌یابد.

بین مصرف پروتئین و سرطان ارتباط وجود دارد

مطالعه اخیر نشان می‌دهد مصرف بیش از حد پروتئین خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را افزایش می‌دهد.

مصرف شیر کم چرب موجب افزایش عمر می‌شود

تحقیق جدید نشان می‌دهد مصرف شیر کم چرب به جای شیرپرچرب موجب کُندشدن روند افزایش سن می‌شود.

گردو برای سلامت باکتری‌های روده و قلب مفید است

طبق نتایج مطالعه اخیر، مصرف روزانه گردو موجب تکثیر باکتری‌های خوب روده می‌شود و به اصلاح برخی از فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی نیز کمک می‌کند.


10359313
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است