گوناگون 08:16 - 03 اسفند 1396
استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کسرول تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.

استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کسرول تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.
 
 
مواد لازم:
 

    کره ۲ قاشق غذاخوری

    پاستا ۲۳۰ گرم

    آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه

    موسیر ۴ عدد

    نمک به میزان لازم

    فلفل سیاه به میزان لازم

    مارچوبه ۴۵۰ گرم

    منداب ۱۵۰ گرم

    پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه

    رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری

    آبلیمو ۴ قاشق چای خوری

    تن ماهی ۳۰۰ گرم

    روغن زیتون به میزان لازم
 
 پاستا با تن ماهی غذایی سبک
 
 آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی:



۱- از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.

۲- موسیر‌ها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.

۳- مارچوبه‌ها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتی‌متری برش بزنید.

۴- از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.

۵- روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.
 
 
طرز تهیه:



در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.


حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.


مارچوبه‌ها رو اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.


تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.

9687242
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است