گوناگون 01:44 - 25 بهمن 1394
بهتر است برای تهیه ی شیرینی جات، شکر خیلی ریز و نرم مصرف کنید. هنگام پختن بیسکوئیت، فراموش نکنید که پیش از روشن کردن فر، سینی را بیرون بیاورید.

بیسکوئیت فندقی کرمدار



مواد لازم:

کره نرم: 225 گرم

شکر نرم و ریز: 140 گرم

زرده تخم مرغ: 1 عدد

اسانس وانیل: 10 قطره

آرد سفید: 280 گرم

بادام هندی یا فندق خرد شده (بی نمک): 40 گرم

میتوانید این بیسکوییت را با مخلوط چند نوع مغز تهیه کنید. 

 

مواد لازم برای کرم:

کره: 75 گرم

پودر قند: 85 گرم

عسل سفت: 85 گرم

 

طرز تهیه:

فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. برای تهیه این بیسکوئیت به دو سنی فر نیاز است. کف سینی ها را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. زرده تخم مرغ را هم زده و همراه با وانیل روی مواد بریزید. آرد و ذره ای نمک را از صافی رد کرده و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.

از خمیر به اندازه های یک قاشق غذا خوری برداشته، کف دست گلوله کنید. با فشار ملایم دست، گلوله های خمیر را کمی پهن کنید. مغزهای خرد شده را در ظرفی مسطح بریزید و یک سطح نیمی از شیرینی ها در آن زده، داخل سینی قرار دهید. سطح مغزدار بایستی به طرف بالا باشد. نیم دیگر را خمیرهای گلوله شده را بادست کمی پهن کرده و در سینی فر بچینید.

شیرینی ها را به مدت 15- 10 دقیقه (تا زمانی طلایی کمرنگ شوند) بپزید. پس از بیرون آوردن سینی، 10 دقیقه صبر کنید، سپس بیسکوئیت ها را روی صفحه ی مشبک بگذارید تا خنک شوند.

برای تهیه کرم، کره، پودر قند و عسل را مخلوط کنید تا به صورت خمیر سفت درآید. مقداری از کرم روی بیسکوئیت های ساده گذاشته و رویش بیسکوئیت مغزدار قرار دهید.

توجه داشته باشید که مقدار کرم آنقدر باشد که از اطراف بیسکوئیت ریزش نکند.

شیرین کام باشید!

 


7681012
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است