استانی 01:14 - 04 اردیبهشت 1397
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴:
اهواز- مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۴ کشور گفت: در حوزه صنعت نان نیاز به فرهنگ‌سازی جدیدی در مصرف هستیم و این فرهنگ جدید با بهره مندی از صنعت و دانش در این حوزه ایجاد می‌شود.

نیاز به فرهنگ سازی جدید در حوزه مصرف نان داریم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش حسین پور اظهار کرد: نان به عنوان کالایی اساسی و ضروری دارای اهمیت ویژه‌ای در سبد مصرفی خانوارها دارد.

وی با بیان اینکه نان‌های تهیه شده با آرد کامل و سبوس‌دار نسبت به نان‌ تهیه شده با آرد سفید به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارند، افزود: مصرف روزانه این نوع نان مقداری از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها را تأمین می‌کند.

وی گفت: نان یکی از نیازهای اصلی سبد غذایی خانواده ایرانی ست ، که مصرف قابل توجهی دارد اما احتیاج به فرهنگ سازی مصرف صحیح نان با توجه به ضایعات زیاد نان و دور ریز بسیار لازم و ضروری است.

مدیر عامل شرکت غله با اشاره به مصرف بالای گندم در استان بیان کرد: این دانه با مصرف سرانه حدود ۹۰ کیلوگرم در سال، سهمی مهم در تامین غذای مردم استان وهمچنین با توجه به این نکته که گندم به‌طور میانگین ۴۰ تا ۵۰ درصد از کالری و نیمی از پروتئین مورد نیازمردم را تامین می‌کند. جزء انفکاک‌ناپذیر محصول خوراکی مصرفی مردم در طول روز است.  

مدیر عامل منطقه ۴ با تأکید بر اینکه فرهنگ سازی برای مصرف نان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، تصریح کرد: فرهنگ سازی، رقابت بین آزادپزها، آموزش نانوایان و نظارت مستمر بر عملکرد آنها می تواند ما را به شرایطی برساند که ضایعات نان به حداقل برسد.   

وی گفت : بعد از اصلاح یارانه ها و به جریان افتادن نانوایی های آزاد کیفیت نان کمی بهتر و ضایعات آن نسبت به گذشته کمتر شد اما باز هم در مقایسه با سایر کشورها ضایعات آن زیاد است.

حسین‌پور عنوان کرد: مردم با یکبار تغییر ذائقه خواستار نان سفید شدند بنابراین با آگاه کردن آن‌ها می توان نان سالم سبوس دار را نیز به آن ها عرضه کرد.

وی تأکید کرد: برای پیشبرد این هدف استقبال مردم نیز اهمیت بسیار زیادی دارد؛ اگر مردم با کمک رسانه‌ها اقناع شوند اجرای این طرح با موفقیت همراه می‌شود.     

مدیر عامل غله خوزستان گفت : حفظ استحکام و سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها، درمان یبوست، رفع چاقی، پیشگیری از بروز سرطان روده و بیماری های قلبی عروقی از خواص نان سبوس‌دار است.

وی در پایان گفت: نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان داده، از ۴۴ ماده مورد نیـاز بـدن ۴۰ مـورد آن در نـان کامل و سبوس دار وجود دارد.


9755977
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» بارش باران که از دیروز در خراسان جنوبی آغاز شده، سبب بروز خسارت به برخی از شهرستانها شده است.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» بارش باران که از دیروز در خراسان جنوبی آغاز شده، سبب بروز خسارت به برخی از شهرستانها شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است