گوناگون 23:05 - 29 فروردین 1394
برای تهیه این غذا اول پیازها را خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید.

خورش بهاریِ چغاله بادام
امام صادق علیه السلام: هر چه محبت مرد بر زن بیشتر گردد، بر فضیلت ایمانش افزوده می‏ شود.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، یک خورش دیگر بهاری که میخواهیم به شما معرفی کرده وطرز پخت آن را به شما آموزش دهیم ؛ خورش نعنا جعفری و چاغاله بادام است .میدانید که در فصل بهار چغاله بادام فراوان است ؛پس فرصت را از دست ندهید و یک خورش خوشمزه برای خود وخانواده تان تهیه کنید.

مواد لازم :

    گوشت: نیم کیلو

    چغاله بادام : نیم تا یک کیلو    

    پیاز متوسط: 2 عدد

    نعنا جعفری : نیم کیلو

    نمک وفلفل وزرد چوبه : به میزان لازم

    آبغوره یا آبلیمو : به دلخواه

 

طرز تهیه:

1. برای تهیه این غذا اول پیازها را خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن کشیده شود.

 

2. حالا مقداری چغاله بادام را که خوب شسته و دم آنها را گرفته‌اید داخل خورش بریزید و کمی تفت دهید.

 

3. مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و گوشت آرام‌آرام بپزد. نعناع جعفری را هم بعد از شست‌وشو و خشک‌شدن، خرد کرده و درون روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.

 

4. وقتی که گوشت خورش نیم‌پز شد، سبزی‌های سرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را هم بریزید. برای ترشی این غذا بهتر است از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنید.

 

دلگرو / 2018


6220274
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است