گوناگون 07:42 - 12 شهریور 1393
برترین ها دستور پخت چند نوع غذای روسی
در این مطلب چندین نوع غذای خوشمزه روسی را برایتان انتخاب کرده ایم که درست کردن آنها بسیار آسان است و طعم بسیار عالی دارند. توصیه می کنیم، حتما این غذاها را در خانه تهیه و میل کنید.
برترین ها: در این مطلب چندین نوع غذای خوشمزه روسی را برایتان انتخاب کرده ایم که درست کردن آنها بسیار آسان است و طعم بسیار عالی دارند. توصیه می کنیم، حتما این غذاها را در خانه تهیه و میل کنید.
بیف استروگانف
مواد لازم
• 450 گرم گوشت گوساله باریک خرد شده
• 2 قاشق سوپخوری کره
• یک عدد پیاز بزرگ رنده شده
• یک قاشق سوپخوری آرد گندم
• یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش
• 2/3 پیمانه خامه
• نمک و فلفل
• جعفری خرد شده (کمی برای تزئین)
• 500 گرم سیب زمینی سرخ شده
• یک قاشق سوپخوری روغن مایع
طرز تهیه
1. برای تهیه بیف استروگانف، ایتدا روغن را به همراه نیمی از کره در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شده و کره نیز آب شود.
2. تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوهای شوند، روی حرارت بالا قرار دهید.
3. گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل کنید.
4. باقیمانده کره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در کره به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
5. آرد، رب گوجه فرنگی، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی حرارت دهید.
6. گوشت های سرخ شده را به داخل تابه برگردانید و حرارت را کم کنید و تا زمانی که سس شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن ایجاد شود، روی حرارت بگذارید.
7. نمک و فلفل را به بیف استروگانف اضافه کنید و در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید.
8. در پایان، بیف را در ظرف مخصوص ریخته و با سیب زمینی سرخ شده و جعفری خرد شده تزئین کنید.
سوپ بُرش روسیه
مواد لازم
• 800 گرم گوشت ماهیچه
• نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین
• 1 عدد چغندر
• 2 عدد هویج
• 150 گرم لوبیا سبز
• 1 عدد پیاز
• 2 عدد سیب زمینی کوچک
• 800 گرم کلم برگ سفید
• 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
• 50 گرم ماست
• 100 گرم خامه
روش تهیه
1. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس ادویه ها را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود.
2. در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. کمی بعد، هویج را خلالی خرد کنید، کمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید.
3. سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و بیفزایید. در پایان، رب گوجه فرنگی تفت داده را به سوپ اضافه کنید.
4. تمامی مواد که پخته شد، نمک را بیفزایید اکنون سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.
پیلاف روسی
مواد لازم
• نصف فنجان بادام پوست کنده و خلال شده
• دو قاشق سوپ خوری کره
• یک فنجان برنج
• دو فنجان آب مرغ
• نصف قاشق چای خوری کنجد
• یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
• یک چهارم قاشق چای خوری نمک
• فلفل سیاه
طرز تهیه
1. فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید. بادام ها را به صورت یک لایه، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند. سپس آن را کنار بگذارید.
2. کره را در یک ظرف متوسط آب کرده، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید. کنجد ها را به آن اضافه کنید، سپس آب مرغ، زنجبیل، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد، در ظرف را ببندید. سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود. باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و سرو کنید .
دونات روسی
مواد لازم
• یک و نیم فنجان آرد
• دو قاشق سوپ خوری شکر
• یک قاشق سوپ خوری کره
• یک عدد تخم مرغ
• نصف فنجان شیر
• یک و نیم قاشق چای خوری بکین پودر
• صد گرم روغن سرخ کردنی
• پودر دارچین
طرز تهیه
1. آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شکر و کره نرم شده را با هم مخلوط کرده و آن را به شیر اضافه کنید. مخلوط آرد را نیز به تدریج به شیر اضافه کنید. خمیر بدست آمده را خوب ورز دهید، سپس خمیر را پهن کنید تا ضخامت آن به اندازه 4 سانتیمتر شود.
2. توسط یک نعلبکی یک دایره از آن جدا کنید و داخل این دایره نیز توسط یک قالب با قطر کوچکتر یک دایره دیگر درآورید و آن را جدا کنید. به نحوی که خمیر جدا شده به شکل یک حلقه در آید. بقیه خمیر را نیز به همین نحو شکل بدهید.
3. روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده و چند حلقه دونات در آن بریزید و آن را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند. روی دونات های سرخ شده، پودر قند ریخته و آن را سرو کنید .
رومــانف روســی
مواد لازم
• 500 گرم سینه مرغ
• 350 گرم قارچ ورقه شده
• چهار ورق ژامبون مرغ
• یک عدد پیاز
• یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده
• سه قاشق سوپخوری کره
• سه قاشق ســوپخوری آرد
• یک و نیم پیمانه شیر
• نمک، آبلیــمو و روغن
• 350 گرم پنیر پیتزا رنده شده
طرز تهیه
1. سینهمرغ را به مکعبهای پنج سانتیمتری برش زده، با پیاز خلالی شده و زعفران مخلوط میکنیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزهدار شود.
2. تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن در آن میریزیم تا گرم شود. مرغهای مزهدار شده را در روغن ریخته و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت میدهیم تا مرغ پخته و آب نیاندازد. قارچ را در تابه دیگری با حرارت زیاد تفت میدهیم تا آب نیاندازد، آبلیمو را نیز به قارچ اضافه میکنیم تا رنگ آن سیاه نشود.
3. ظرف مناسب فر را برداشته، کف و دیواره آن را چرب میکنیم. مرغ تفت داده شده را به صورت کپهای در وسط ظرف ریخته، روی آن قارچ تفت خورده را نیز به صورت کپهای میریزیم و روی قارچها را با ورقهای ژامبون میپوشانیم.
4. برای تهیه سس سفید، آرد و کره را با هم تفت داده، شیر را کمکم اضافه نموده و سریع هم میزنیم تا گلوله نشود و به غلظت فرنی برسد و به آن کمی نمک و فلفل میزنیم. این سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را میپوشانیم و در انتها پنیر را روی سطح سس میریزیم.
5. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه روی بالاترین طبقه قرار میدهیم تا روی خوراک طلایی شود.
خوراک بادمجان روسی
مواد لازم
• سه تا چهار عدد بادمجان بزرگ
• روغن سرخ کردنی
• یک دسته شوید
• دو حبه سیر
• یک عدد گریپ فروت
• نمک
طرز تهیه
1. بادمجان ها را پوست گرفته و آن را از طول چند قاچ بزنید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
2. آنها را در یک کاسه قرار دهید و صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف، پهن کنید و روی آنها شوید خرد شده بریزید. روی آن آب گریپ فروت ریخته و سرو کنید.
بیف استروگانف
مواد لازم
• 450 گرم گوشت گوساله باریک خرد شده
• 2 قاشق سوپخوری کره
• یک عدد پیاز بزرگ رنده شده
• یک قاشق سوپخوری آرد گندم
• یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش
• 2/3 پیمانه خامه
• نمک و فلفل
• جعفری خرد شده (کمی برای تزئین)
• 500 گرم سیب زمینی سرخ شده
• یک قاشق سوپخوری روغن مایع
طرز تهیه
1. برای تهیه بیف استروگانف، ایتدا روغن را به همراه نیمی از کره در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شده و کره نیز آب شود.
2. تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوهای شوند، روی حرارت بالا قرار دهید.
3. گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل کنید.
4. باقیمانده کره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در کره به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
5. آرد، رب گوجه فرنگی، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی حرارت دهید.
6. گوشت های سرخ شده را به داخل تابه برگردانید و حرارت را کم کنید و تا زمانی که سس شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن ایجاد شود، روی حرارت بگذارید.
7. نمک و فلفل را به بیف استروگانف اضافه کنید و در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید.
8. در پایان، بیف را در ظرف مخصوص ریخته و با سیب زمینی سرخ شده و جعفری خرد شده تزئین کنید.
سوپ بُرش روسیه
مواد لازم
• 800 گرم گوشت ماهیچه
• نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین
• 1 عدد چغندر
• 2 عدد هویج
• 150 گرم لوبیا سبز
• 1 عدد پیاز
• 2 عدد سیب زمینی کوچک
• 800 گرم کلم برگ سفید
• 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
• 50 گرم ماست
• 100 گرم خامه
روش تهیه
1. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس ادویه ها را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود.
2. در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. کمی بعد، هویج را خلالی خرد کنید، کمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید.
3. سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و بیفزایید. در پایان، رب گوجه فرنگی تفت داده را به سوپ اضافه کنید.
4. تمامی مواد که پخته شد، نمک را بیفزایید اکنون سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.
پیلاف روسی
مواد لازم
• نصف فنجان بادام پوست کنده و خلال شده
• دو قاشق سوپ خوری کره
• یک فنجان برنج
• دو فنجان آب مرغ
• نصف قاشق چای خوری کنجد
• یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
• یک چهارم قاشق چای خوری نمک
• فلفل سیاه
طرز تهیه
1. فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید. بادام ها را به صورت یک لایه، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند. سپس آن را کنار بگذارید.
2. کره را در یک ظرف متوسط آب کرده، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید. کنجد ها را به آن اضافه کنید، سپس آب مرغ، زنجبیل، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد، در ظرف را ببندید. سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود. باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و سرو کنید .
دونات روسی
مواد لازم
• یک و نیم فنجان آرد
• دو قاشق سوپ خوری شکر
• یک قاشق سوپ خوری کره
• یک عدد تخم مرغ
• نصف فنجان شیر
• یک و نیم قاشق چای خوری بکین پودر
• صد گرم روغن سرخ کردنی
• پودر دارچین
طرز تهیه
1. آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شکر و کره نرم شده را با هم مخلوط کرده و آن را به شیر اضافه کنید. مخلوط آرد را نیز به تدریج به شیر اضافه کنید. خمیر بدست آمده را خوب ورز دهید، سپس خمیر را پهن کنید تا ضخامت آن به اندازه 4 سانتیمتر شود.
2. توسط یک نعلبکی یک دایره از آن جدا کنید و داخل این دایره نیز توسط یک قالب با قطر کوچکتر یک دایره دیگر درآورید و آن را جدا کنید. به نحوی که خمیر جدا شده به شکل یک حلقه در آید. بقیه خمیر را نیز به همین نحو شکل بدهید.
3. روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده و چند حلقه دونات در آن بریزید و آن را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند. روی دونات های سرخ شده، پودر قند ریخته و آن را سرو کنید .
رومــانف روســی
مواد لازم
• 500 گرم سینه مرغ
• 350 گرم قارچ ورقه شده
• چهار ورق ژامبون مرغ
• یک عدد پیاز
• یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده
• سه قاشق سوپخوری کره
• سه قاشق ســوپخوری آرد
• یک و نیم پیمانه شیر
• نمک، آبلیــمو و روغن
• 350 گرم پنیر پیتزا رنده شده
طرز تهیه
1. سینهمرغ را به مکعبهای پنج سانتیمتری برش زده، با پیاز خلالی شده و زعفران مخلوط میکنیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزهدار شود.
2. تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن در آن میریزیم تا گرم شود. مرغهای مزهدار شده را در روغن ریخته و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت میدهیم تا مرغ پخته و آب نیاندازد. قارچ را در تابه دیگری با حرارت زیاد تفت میدهیم تا آب نیاندازد، آبلیمو را نیز به قارچ اضافه میکنیم تا رنگ آن سیاه نشود.
3. ظرف مناسب فر را برداشته، کف و دیواره آن را چرب میکنیم. مرغ تفت داده شده را به صورت کپهای در وسط ظرف ریخته، روی آن قارچ تفت خورده را نیز به صورت کپهای میریزیم و روی قارچها را با ورقهای ژامبون میپوشانیم.
4. برای تهیه سس سفید، آرد و کره را با هم تفت داده، شیر را کمکم اضافه نموده و سریع هم میزنیم تا گلوله نشود و به غلظت فرنی برسد و به آن کمی نمک و فلفل میزنیم. این سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را میپوشانیم و در انتها پنیر را روی سطح سس میریزیم.
5. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه روی بالاترین طبقه قرار میدهیم تا روی خوراک طلایی شود.
خوراک بادمجان روسی
مواد لازم
• سه تا چهار عدد بادمجان بزرگ
• روغن سرخ کردنی
• یک دسته شوید
• دو حبه سیر
• یک عدد گریپ فروت
• نمک
طرز تهیه
1. بادمجان ها را پوست گرفته و آن را از طول چند قاچ بزنید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
2. آنها را در یک کاسه قرار دهید و صبر کنید تا خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف، پهن کنید و روی آنها شوید خرد شده بریزید. روی آن آب گریپ فروت ریخته و سرو کنید.
4633396