گوناگون 22:15 - 09 اسفند 1393
بعد از اینکه مارمالاد را از یخچال بیرون آوردید آن را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید یک ساعت بپزد.

مارمالاد گل‌محمدی
رسول اکرم صلی الله علیه و آله : زن شایسته یکی از دو عامل پیشرفت خانواده است.



 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، گلبرگ‌ها را داخل یک ظرف ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید به طوری که روی گل‌ها را بپوشاند....

 

مواد لازم:

گل‌محمدی خشک: 50 گرم

آب سرد: به مقدار لازم

 یخ: 3 کیلوگرم

شکر: یک کیلوگرم

آب برای پختن مارمالاد: 2 لیوان

گلاب: یک لیوان

رنگ خوراکی صورتی: 2 قطره

 

روش تهیه:

1 - گلبرگ‌ها و کاسبرگ‌های گل‌محمدی را جدا کنید.

2 - گلبرگ‌ها را داخل یک ظرف ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید به طوری که روی گل‌ها را بپوشاند.

3 - به اندازه یک کیلوگرم از یخ را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 2 ساعت داخل آب باقی بماند.

4 - گلبرگ‌ها را نیم‌ساعت به نیم‌ساعت زیر و رو کنید تا گلبرگ‌های رویی خشک نشود.

5 - در این مرحله گلبرگ‌ها را داخل آبکش بریزید و زیر شیر آب سرد بگیرید سپس دوباره داخل ظرف ریخته و دوباره آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید. این عمل را دو تا سه بار تکرار کنید و هر بار اجازه دهید گلبرگ‌ها یک ساعت داخل ظرف باقی بماند و بعد دوباره آنها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.

6 - بعد از دو، سه بار شست‌وشو با آب سرد گلبرگ‌ها را داخل ظرف مسی بریزید و 2 لیوان آب را هم به آنها اضافه کنید.

7 - در این مرحله اجازه دهید به مدت 40 دقیقه و با حرارت ملایم پخته شود.

8 - بعد از پخت بگذارید مارمالاد شما سرد شود. بعد از سرد شدن آن را داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

9 - بعد از مخلوط شدن، ترکیب را دوباره داخل ظرف بریزید و شکر را همراه یک لیوان گلاب به‌آن اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید.

10 - سپس مارمالاد را به مدت 10 تا 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.

11 - بعد از اینکه مارمالاد را از یخچال بیرون آوردید آن را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید یک ساعت بپزد.

12 - بعد از پخت یک پارچه سفید نخی را مرطوب کنید و در قابلمه را داخل آن بپیچید و به حالت دم‌کنی روی قابمله بگذارید تا یک ساعت دیگر هم بپزد.

13 - بعد از پخت یک ساعته حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مارمالاد کاملا خنک شود.

14 - در مرحله آخر رنگ خوراکی را به مارمالاد اضافه کنید.

نکته:

برای هم زدن مربای مارمالاد حتما از قاشق‌های چوبی استفاده کنید چون قاشق چوبی مربا را سیاه نمی‌کند.



برترین ها / 2018


5944835
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است