رسول اکرم صلی الله علیه و آله : زن شایسته یکی از دو عامل پیشرفت خانواده است.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، گلبرگها را داخل یک ظرف ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید به طوری که روی گلها را بپوشاند....
مواد لازم:
گلمحمدی خشک: 50 گرم
آب سرد: به مقدار لازم
یخ: 3 کیلوگرم
شکر: یک کیلوگرم
آب برای پختن مارمالاد: 2 لیوان
گلاب: یک لیوان
رنگ خوراکی صورتی: 2 قطره
روش تهیه:
1 - گلبرگها و کاسبرگهای گلمحمدی را جدا کنید.
2 - گلبرگها را داخل یک ظرف ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید به طوری که روی گلها را بپوشاند.
3 - به اندازه یک کیلوگرم از یخ را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 2 ساعت داخل آب باقی بماند.
4 - گلبرگها را نیمساعت به نیمساعت زیر و رو کنید تا گلبرگهای رویی خشک نشود.
5 - در این مرحله گلبرگها را داخل آبکش بریزید و زیر شیر آب سرد بگیرید سپس دوباره داخل ظرف ریخته و دوباره آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید. این عمل را دو تا سه بار تکرار کنید و هر بار اجازه دهید گلبرگها یک ساعت داخل ظرف باقی بماند و بعد دوباره آنها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
6 - بعد از دو، سه بار شستوشو با آب سرد گلبرگها را داخل ظرف مسی بریزید و 2 لیوان آب را هم به آنها اضافه کنید.
7 - در این مرحله اجازه دهید به مدت 40 دقیقه و با حرارت ملایم پخته شود.
8 - بعد از پخت بگذارید مارمالاد شما سرد شود. بعد از سرد شدن آن را داخل مخلوطکن بریزید و خوب مخلوط کنید.
9 - بعد از مخلوط شدن، ترکیب را دوباره داخل ظرف بریزید و شکر را همراه یک لیوان گلاب بهآن اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید.
10 - سپس مارمالاد را به مدت 10 تا 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.
11 - بعد از اینکه مارمالاد را از یخچال بیرون آوردید آن را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید یک ساعت بپزد.
12 - بعد از پخت یک پارچه سفید نخی را مرطوب کنید و در قابلمه را داخل آن بپیچید و به حالت دمکنی روی قابمله بگذارید تا یک ساعت دیگر هم بپزد.
13 - بعد از پخت یک ساعته حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مارمالاد کاملا خنک شود.
14 - در مرحله آخر رنگ خوراکی را به مارمالاد اضافه کنید.
نکته:
برای هم زدن مربای مارمالاد حتما از قاشقهای چوبی استفاده کنید چون قاشق چوبی مربا را سیاه نمیکند.
برترین ها / 2018
5944835