استانی 21:37 - 20 بهمن 1394
باشگاه خبرنگاران کاهش عمر دوغ
زمان ماندگاری دوغها از اسفند ماه امسال 70 روز کمترمی شود
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه طرح کاهش زمان ماندگاری فرآورده های لبنی از اول اسفند آغاز می شود گفت: واحدهای فرآوری لبنیات مازندران ، دوغ را اکنون با ماندگاری 75 تا 90 روز تولید می کنند که این میزان از اول اسفند 20 روزه خواهد بود.
مکرمی افزود: دستورالعمل سازمان غذا و دارو به انجمن صنایع غذائی استان اعلام و برای رسیدن به این هدف 90 روز به تولید کنندگان مازندرانی زمان داده شد.
وی هدف از اجرای این طرح را تضمین سلامت مصرف کنندگان اعلام کرد و افزود: کاهش میزان نمک دوغ هم از دیگر اهداف کاهش زمان ماندگاری این فرآورده لبنی است.
خاتمی مقدم رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران هم افزود : تولید کنندگان فرآورده های لبنی درخواست کردند تا این طرح به صورت پلکانی اجرا شود ولی قول دادند تا پایان فروردین سال آینده ماندگاری دوغ را به 15 تا 20 روز برسانند.
سازمان غذا و دارو اواخر آبان ماه امسال دستورالعمل کنترل و کاهش ماندگاری دوغ را در دو شاخص زمانی فصل گرم و سرد ابلاغ کرد.
انتهای پیام//گ
مکرمی افزود: دستورالعمل سازمان غذا و دارو به انجمن صنایع غذائی استان اعلام و برای رسیدن به این هدف 90 روز به تولید کنندگان مازندرانی زمان داده شد.
وی هدف از اجرای این طرح را تضمین سلامت مصرف کنندگان اعلام کرد و افزود: کاهش میزان نمک دوغ هم از دیگر اهداف کاهش زمان ماندگاری این فرآورده لبنی است.
خاتمی مقدم رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران هم افزود : تولید کنندگان فرآورده های لبنی درخواست کردند تا این طرح به صورت پلکانی اجرا شود ولی قول دادند تا پایان فروردین سال آینده ماندگاری دوغ را به 15 تا 20 روز برسانند.
سازمان غذا و دارو اواخر آبان ماه امسال دستورالعمل کنترل و کاهش ماندگاری دوغ را در دو شاخص زمانی فصل گرم و سرد ابلاغ کرد.
انتهای پیام//گ
7670146
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار استانی
استانی
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر صفحه نخست روزنامههای استانی مورخ سهشنبه ۴ اردیبهشت را در گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان مشاهده کنید.