استانی 03:55 - 05 اردیبهشت 1393
تبریز/
باشگاه خبرنگاران اجرای هرس تابستانه و افزایش درصد قند خوشه های انگور
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: درصد قند خوشه های زیر شاخ و برگ های انگور و رنگ پذیری آنها با اجرای هرس تابستانه افزایش می یابد.
منوچهر اتّحاد در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هرس تابستانه یا هرس سبز را می توان از اوایل بهار تا اواخر تابستان انجام داد.
وی تشریح کرد: در این هرس شاخه حامل میوه تا 6 برگ بالاتر از آخرین خوشه را نگهداری و بقیه شاخه هرس می شود.
اتّحاد ادامه داد: این نوع پیرایش جلوگیری از رشد رویشی زیاد را در پی دارد.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: انگورکاران با اجرای هرس تابستانه، سطح تبخیر و تعرق در گیاه را کاهش می دهند.
وی اظهار داشت: نفوذ نور به درون تاج با اجرای هرس سبز افزایش می یابد.
اتّحاد تاکید کرد: برداشت محصول پس از هرس تابستانه آسان تر می شود./
انتهای پیام/س
3569689