استانی 03:55 - 05 اردیبهشت 1393
تبریز/
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: درصد قند خوشه های زیر شاخ و برگ های انگور و رنگ پذیری آنها با اجرای هرس تابستانه افزایش می یابد.

منوچهر اتّحاد در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هرس تابستانه یا هرس سبز را می توان از اوایل بهار تا اواخر تابستان انجام داد.

وی تشریح کرد: در این هرس شاخه حامل میوه تا 6 برگ بالاتر از آخرین خوشه را نگهداری و بقیه شاخه هرس می شود.

اتّحاد ادامه داد: این نوع پیرایش جلوگیری از رشد رویشی زیاد را در پی دارد.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: انگورکاران با اجرای هرس تابستانه، سطح تبخیر و تعرق در گیاه را کاهش می دهند.

وی اظهار داشت: نفوذ نور به درون تاج با اجرای هرس سبز افزایش می یابد.

اتّحاد تاکید کرد: برداشت محصول پس از هرس تابستانه آسان تر می شود./
 
 
انتهای پیام/س

3569689
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است