گوناگون 18:24 - 21 بهمن 1394
میتوانید به جای سرکه بالزامیک، هر سرکه ی دیگری که دوست دارید، جایگزین کنید. به خاطر داشته باشید که هنگام جوشاندن پاستاها، در آب آن روغن نریزید. چون موجب میشود پاستا مغز پخت نشود.

سالاد پاستا با گردو و بلوچیز

 

مواد لازم:

پاستا: 250 گرم

روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری

کاهو و کلم برگ قرمز: 280 گرم

*بلوچیز (4 گوش خرد شده): 225 گرم

مغز گردو: 125 گرم

مقدار کمی برگ کرفس

 

طرز تهیه: پاستا را در آب نمک جوشان پخته، در صافی بریزید و با آب خنک کنید. روغن، سرکه، کمی نمک و فلفل سیاه نیم کوب را در شیشه ای خوب مخلوط کنید. کاهو را داخل ظرف سالاد بریزید. پاستا، بلوچیز و گردو را اضافه کرده، سس را روی سالاد ریخته و با احتیاط هم زده، سپس نوش جان کنید.

 

*بلوچیز: بلوچیز همان به اصطلاح پنیر کپکی است که علیرغم اسمش، بسیار خوش خوراک است و طعم تندی خوشایندی دارد. این پنیر را میتوانید از فروشگاه های مواد غذایی خریداری نمایید.


7672176
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است