سالاد پاستا با گردو و بلوچیز
مواد لازم:
پاستا: 250 گرم
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
کاهو و کلم برگ قرمز: 280 گرم
*بلوچیز (4 گوش خرد شده): 225 گرم
مغز گردو: 125 گرم
مقدار کمی برگ کرفس
طرز تهیه: پاستا را در آب نمک جوشان پخته، در صافی بریزید و با آب خنک کنید. روغن، سرکه، کمی نمک و فلفل سیاه نیم کوب را در شیشه ای خوب مخلوط کنید. کاهو را داخل ظرف سالاد بریزید. پاستا، بلوچیز و گردو را اضافه کرده، سس را روی سالاد ریخته و با احتیاط هم زده، سپس نوش جان کنید.
*بلوچیز: بلوچیز همان به اصطلاح پنیر کپکی است که علیرغم اسمش، بسیار خوش خوراک است و طعم تندی خوشایندی دارد. این پنیر را میتوانید از فروشگاه های مواد غذایی خریداری نمایید.
7672176