گوناگون 19:01 - 11 شهریور 1394
روغن رو در یه قابلمه یا یه ماهیتابه بزرگ و گود گرم کرده و پیاز رو داخلش سرخ کنین تا زمانی که شروع به نرم شدن کنه.

چاشنی هلو و فلفل
پیامبر اکرم صلی الله وعلیه وآله : کسی که دوست دارد خندان و با روی گشاده خداوند را دیدار کند، باید از محبّت و ولایت علی بن موسی الرضّا(ع) بهره‏ مند باشد.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، این چاشنی رومی توان برای مدت 3 ماه بیرون از یخچال نگه داشت.

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان

۳ عدد پیاز خرد شده

مقدار زنجبیل خرد شده (به اندازه ی یک بند انگشت)

۱ قاشق غذاخوری دانه خردل زرد

۲ قاشق چایخوری دانه شوید

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

نصف قاشق چایخوری میخک صدپر

نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی

۳ عدد فلفل قرمز (بدون دانه و خرد شده)

۴۰۰ میلی گرم سرکه سفید

۴۰۰ گرم شکر دانه ریز

۱۰۰ گرم غوره

۱ کیلوگرم هلو (خرد شده)

 

طرز تهیه:

روغن رو در یه قابلمه یا یه ماهیتابه بزرگ و گود گرم کرده و پیاز رو داخلش سرخ کنین تا زمانی که شروع به نرم شدن کنه. زنجبیل رو اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.

 

ادویه ها رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه تفت بدین تا عطرشون بپیچه، بعد فلفل، سرکه و شکر رو اضافه کرده و بذارین برای ۱۰ دقیقه بجوشن تا شکر حل شده و فلفل ها نرم بشن.

 

حالا غوره و هلو رو هم اضافه کرده و اجازه بدین ۴۵ دقیقه آروم بجوشه تا زمانی که چاشنی شما از حالت آبکی دربیاد. حالا ظرف رو از روی حرارت برداشته و ۱۵ دقیقه بذارین به همون حالت بمونه. در حالی که هنوز گرمه یه شیشه تمیز برداشته و چاشنی رو داخلش بریزین. شیشه چاشنی رو در یه جای خنک و تاریک نگه دارین. این چاشنی رو میتونین برای ۳ ماه خارج از یخچال نگه داشته و به محض باز شدن باید داخل یخچال بذارین و در عرض یک ماه مصرفش کنین.

 

نوین زی /2021


6999340
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است