مرغ ترش و شیرین
مواد لازم:
سینه مرغ (با استخوان و بدون پوست): 2 عدد
آب و پوست رنده شده 1 عدد لیمو ترش
عسل: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
آویشن (خرد شده): 1 قاشق غذاخوری
سیر (خرد شده): 1 حبه
طرز تهیه:
فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. مرغ را 4 قسمت کنید.
پوست و آب لیمو، عسل، روغن، آویشن، سیر و کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب را در کاسه ای مخلوط کرده و گوشتها را در آن قرار دهید.
گوشت و سس داخل کاسه را در ظرف نسوز ریخته و 40- 35 دقیقه در فر بپزید. در حین پخت، هر 10 دقیقه از سس داخل ظرف نسوز با قاشق روی گوشتها بریزید. برای اطمینان از پخته بودن گوشت، میتوانید یک خلال چوبی را در ضخیم ترین قسمت گوشت فرو ببرید. چنانچه آبی که از محل بیرون میزند، بیرنگ باشد، مرغ پخته است. اگر هنوز کمی صورتی بود، 5 دقیقه دیگر بپزید و باز همین گونه امتحان کنید تا زمانی که مطمئن شوید گوشت پخته شده است.
نوش جان!
7684714