گوناگون 15:17 - 08 مرداد 1393
تمامی مواد مایه پفکی را نیز داخل یک کاسه با همزن دستی مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و جداگانه سرخ می‌کنیم، فلفل‌های خلالی را نیز به مدت یک دقیقه داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم.



مجله زندگی ایده آل:



سشوان اردک



مواد لازم:



  •  گوشت اردک یا جایگزین آن سینه مرغ: 500 گرم
  •   بادمجان: 2عدد
  •   فلفل دلمه قرمز: یک عدد
  • مواد لازم برای تهیه مایه پفکی:
  •   ماء‌الشعیر: یک لیوان
  •   آرد سفید: یک لیوان
  •   سفیده تخم‌مرغ: یک عدد
  •   آویشن: نوک قاشق چای‌خوری
  •   کاری: نوک قاشق چای‌خوری
  •   نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه سس سشوان:



  •   ماء‌الشعیر: یک لیوان
  •   آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  •   شکر: 3 قاشق غذاخوری
  •   سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
  •   تای سس سیر و فلفل: 3 قاشق غذاخوری
  •   سس تاباسکو: چند قطره
  •   کنجد: یک قاشق غذاخوری


روش تهیه:



1. برای تهیه سس تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.



2. تمامی مواد مایه پفکی را نیز داخل یک کاسه با همزن دستی مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و جداگانه سرخ می‌کنیم، فلفل‌های خلالی را نیز به مدت یک دقیقه داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم تا بدون تغییر رنگ فقط کمی نرم شوند. گوشت مرغ یا اردک را به شکل انگشتی باریک و بلند برش داده، می‌توانیم به آن علاوه بر نمک کمی ادویه و زعفران نیز اضافه کنیم.



3. برش‌های اردک را داخل مایه پفکی زده و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم.



4. گوشت اردک پفکی، بادمجان و فلفل دلمه‌ای را داخل ظرف موردنظر برای سرو قرار می‌دهیم و روی آن را به میزان دلخواه سس می‌ریزیم.


4356743
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است