استانی 12:28 - 08 شهریور 1393
گرگان/
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: تولید گوشت قرمز در گلستان از ابتدای امسال تاکنون ۸ درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،رحمت الله سمیعی اظهار کرد: دامداران گلستانی در این مدت 14 هزار و 300 تن گوشت تولید و به بازارهای مصرف ارسال کردند.



وی افزود ؛ از این مقدار 35 درصد در داخل استان مصرف شد و 65 درصد به استان های دیگر فرستاده شد.



سمیعی با بیان اینکه گلستان رتبه یازدهم کشور را در تولید گوشت قرمز دارد٬تصریح کرد:60 هزار واحد دامداری با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار راس در گلستان فعالند.



وی اظهار کرد: پارسال 34 هزار و 127 تن تولید گوشت قرمز در استان گلستان داشته که از این مقدار 20 هزار و 800 تن داخل گلستان مصرف و باقی به صورت دام زنده از استان خارج شد.



معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: استان گلستان در تولید گوشت قرمز حدود 4 و نیم درصد از تولید کشور را به خود اختصاص داده است.



وی افزود: سرانه تولید گوشت قرمز در استان گلستان برای هر نفر 18 و نیم کیلوگرم است که سرانه مصرف کشوری حدود 11 و نیم است که نسبت به سرانه کشوری تولید بیشتری داریم.



سمیعی درباره تولید گوشت مرغ تصریح کرد: استان گلستان با تولید 156 هزار تن گوشت مرغ رتبه سوم کشور را در سال 1392 به خود اختصاص داده است.



انتهای پیام/ م




4599038
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» بارش باران که از دیروز در خراسان جنوبی آغاز شده، سبب بروز خسارت به برخی از شهرستانها شده است.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» بارش باران که از دیروز در خراسان جنوبی آغاز شده، سبب بروز خسارت به برخی از شهرستانها شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است