به گزارش ایرنا 'نگویان هانگ تاچ' روز شنبه که به منظور شناسایی ظرفیت های کشاورزی و منابع طبیعی با رییس و اعضای هیات علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری دیدار و گفت و گو کرد ، افزود: برنج ایرانی متفاوت از برنج های دیگر تولیدی است و ویتنام به دنبال تجدید رقم همانند رقم های ایرانی است.
وی با تاکید بر این نکته که دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری می تواند دراین زمینه همکاری تنگاتنگی با دانشگاه هانوی داشته باشد، ادامه داد: ویتنام در صدد تولید برنج متناسب با ذائقه ایرانی ها است.
سفیر ویتنام در ایران با بیان اینکه من از خوردن غذای ایرانی لذت می برم ، تصریح کرد: در آینده نزدیک که نخست وزیر ویتنام به تهران سفر خواهد کرد من به ایشان برنج ایرانی را خواهم داد.
نگویان هانگ تاچ وضعیت تحقیق و پژوهش در دانشگاه کشاورزی ساری را مهم و با اهمیت توصیف کرد و اظهار داشت: زمینه همکاری علمی و تحقیقاتی تولیدات محصولات کشاورزی ویتنام با مازندران موجب گسترش روابط بین دو کشور می شود.
وی با بیان اینکه زمینه تفاهم نامه های همکاری علمی و کشاورزی با دانشگاه مازندران را فراهم خواهم کرد، بیان داشت:تبادل تجربیات ، دانشجو و تحقیقات مشترک علمی کشاورزی بین ویتنام و ایران ضروری است.
سفیر ویتنام در ایران بیان داشت: رشد علمی و تحقیقاتی جمهوری اسلامی سریع و در رقابت با جهان است.
دکتر ' بهمنیار ' رییس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری با اشاره به وجود 125 عضو هیات علمی که 90 درصد آنان دکتری رشته های مختلف کشاورزی هستند، گفت: 400دانشجوی دکتری ، 850 دانشجوی کارشناسی ارشد و یک هزارو 900دانشجوی کارشناسی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه این دانشگاه آماده همکاری علمی و تحقیقاتی با کشور ویتنام است، افزود: دانشگاه کشاورزی ساری در تبادل دانشجو و اجرای تحقیقات مشترک در بخش تولیدات کشاورزی نیز آماده است.
وی با معرفی کامل دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری ،بیان داشت :این دانشگاه با قدمت 41 سال ، یکی از دانشگاه های تخصصی حوزه کشاورزی است.
مازندران با 460 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی و با 72 نوع محصولات کشاورزی نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد.
مازندران با تولید بیش از 950هزار تن برنج سفید ، 44درصد برنج کشور را تامین می کند.ک/3
2585/506
5455599