دکتر مجید حاجیفرجی گفت: با توجه به جنبههای مختلف تکنولوژیکی و تغذیهای، استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی مختلف، در جلساتی که با حضور نمایندگان انستیتو در انجمن صنایع لبنی و با حضور نمایندگان سازمانهای مختلف برگزار شد، مقرر شد انستیتو با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد نسبت به بررسی کارشناسی و پیشنهاد جداول پروفایل اسیدهای چرب مورد قبول فرآوردههای لبنی مختلف اقدام کند.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور افزود: از سایر تصمیماتی که در جلسات برگزار شده در انجمن صنایع لبنی اتخاذ شد میتوان به ممنوعیت استفاده از پالم استئارین و پالم کرنل در مغز (میکس) بستنی تا اطلاع ثانوی اشاره کرد. از سوی دیگر، پیشنهاد شد تا با انجام پروژههای تحقیقاتی با همکاری انستیتو و انجمن صنایع لبنی، امکان جایگزینی چربیهای گیاهی مناسب با روغن پالم در محصولات لبنی مختلف (از جنبههای تکنولوژیکی، ارزیابی حسی و تغذیهای) بررسی شود.
4838406