بیسکوئیت با طعم گلابی و پسته
مواد لازم:
کره نرم: 225 گرم
شکر نرم و ریز: 140 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
اسانس وانیل: 10 قطره
آرد سفید: 280 گرم
گلابی خشک (خرد شده): 50 گرم
مغز پسته (خرد شده): 50 گرم
مغز پسته ی درسته: حدود 40 دانه (برای تزیین)
طرز تهیه:
فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره و شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
زرده تخم مرغ را هم زده همراه با وانیل روی مواد بریزید.
آرد و ذره ای نمک را از صافی رد کرده و همراه با گلابی و پسته های خرد شده به مواد اضافه و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.
از خمیر به اندازه های یک قاشق غذا خوری برداشته، کف دست گلوله کرده و با فاصله در سینی فر بچینید. با فشار ملایم دست، گلوله های خمیر را کمی پهن کنید. روی هر یک، 1 دانه مغز پسته درسته گذاشته و کمی داخل خمیر فشار دهید.
شیرینی ها را به مدت 15- 10 دقیقه در فر بپزید. پس از بیرون آوردن سینی، 10 دقیقه صبر کنید، سپس بیسکوئیت ها را روی صفحه ی مشبک بگذارید تا خنک شوند
7659725