گوناگون 02:04 - 18 بهمن 1394
بهتر است برای تهیه ی شیرینی جات، شکر خیلی ریز و نرم مصرف کنید. هنگام پختن بیسکوئیت، فراموش نکنید که پیش از روشن کردن فر، سینی را بیرون بیاورید.

بیسکوئیت با طعم گلابی و پسته

 

مواد لازم:

کره نرم: 225 گرم

شکر نرم و ریز: 140 گرم

زرده تخم مرغ: 1 عدد

اسانس وانیل: 10 قطره

آرد سفید: 280 گرم

گلابی خشک (خرد شده): 50 گرم

مغز پسته (خرد شده): 50 گرم

مغز پسته ی درسته: حدود 40 دانه (برای تزیین)

 

طرز تهیه:

فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

کره و شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

زرده تخم مرغ را هم زده همراه با وانیل روی مواد بریزید.

آرد و ذره ای نمک را از صافی رد کرده و همراه با گلابی و پسته های خرد شده به مواد اضافه و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.

از خمیر به اندازه های یک قاشق غذا خوری برداشته، کف دست گلوله کرده و با فاصله در سینی فر بچینید. با فشار ملایم دست، گلوله های خمیر را کمی پهن کنید. روی هر یک، 1 دانه مغز پسته درسته گذاشته و کمی داخل خمیر فشار دهید.

شیرینی ها را به مدت 15- 10 دقیقه در فر بپزید. پس از بیرون آوردن سینی، 10 دقیقه صبر کنید، سپس بیسکوئیت ها را روی صفحه ی مشبک بگذارید تا خنک شوند

 

 


7659725
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است