گوناگون 22:30 - 05 آذر 1394
روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن می‌شود.

خوراکی ‌هایی که ناخن‌ ها را براق می‌ کند

امام باقر علیه السلام : گرامی ترین شما نزد خدا، کسی است که بیشتر به همسر خود احترام بگذارد.

 

 

به گزارش ، ناخن‌های تمیز و براق، می‌تواند نشانه سلامت فرد باشد. برای داشتن ناخن‌های سالم، لازم است غذاهای مفیدی مصرف کنید.

 

دانه کدو تنبل:

روی موجود در آن مانع از بروز سفیدی روی ناخن می‌شود و نقش ساختاری در بافت‌های پیوندی و حفظ سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند.

 

هویج:

ویتامین A موجود در هویج، در صورت مصرف منظم، باعث تقویت و براقی ناخن می‌شود.

 

موز:

روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن می‌شود.

 

کلم بروکلی:

منبع عالی آهن است که علاوه بر اینکه مانع شکنندگی ناخن می‌شود، از تغییر رنگ آن نیز جلوگیری می‌کند.

 

نکاتی درباره پوست :

امروزه ثابت شده است که مصرف موضعی ویتامینC  روی پوست، سطح پوستی این ویتامین را به میزان قابل‌توجهی افزایش داده و می‌تواند با عوارض اشعه فرابنفش B روی پوست که از علایم آن آفتاب‌سوختگی و قرمزی پوست است، مقابله نماید. این محافظت توسط ویتامین‌C، یک محافظت بیولوژیک و به دلیل خواص احیاکنندگی ویتامین C می‌باشد. جالب است بدانید که اشعه فرابنفش خورشید موجب تخلیه ویتامین C پوست شده و این مساله موجب می‌شود که پوست در معرض خطر آسیب ناشی از نورخورشید قرار بگیرد. همچنین ویتامینC  قادر است پوست را نسبت به اشعه فرابنفش A نیز مقاوم‌تر نماید.

 

پوتیکا /2021

 


7433142
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است