گوناگون 10:35 - 05 آذر 1393
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و با مقداری کره تفت می دهیم...

پلو بادمجان شیرازی

 

امام علی علیه السلام: با همسرت خوش رفتار باش تا زندگی ات با صفا گردد.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، مرغ را جداگانه کمی در کره تفت می دهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوان هایش را جدا می کنیم .

 

مواد اولیه :

    برای 4 نفر

    برنج 2پیمانه

    مرغ مرغ 300گرم

    بادمجان بادمجان 2عدد

    پیاز پیاز 1عدد

    زرده تخم مرغ 2عدد

    زرشک 5قاشق سوپخوری (پلویی)

    ماست 5قاشق سوپخوری

    شکر 2قاشق غذاخوری

    کره 100گرم

    سیب زمینی سیب زمینی 2عدد

    زعفران به میزان لازم

    بادمجان پلو شیرازی

 

طرز تهیه

1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و با مقداری کره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوان هایش را جدا می کنیم.

 

2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد کرده و سرخ می کنیم.

 

3. زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت می دهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی می رسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط کرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف می ریزیم و اجازه می دهیم دم بکشد.

 

بیتوته/ 2014


5274058
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است