اجتماعی 12:32 - 10 آبان 1393
خبرگزاری فرهنگ استفاده از خمیر مرغ خط تولید را متوقف میکند
مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه بازرسیهای مستمر و دقیق ما در زمینه فرآوردههای گوشتی وجود دارد، هشدار داد دیده شدن خمیر مرغ در کارخانهها تخلف محسوب شده و باعث توقف خط تولید میشود.
به گزارش فرهنگ نیوز ، مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه بازرسیهای مستمر و دقیق ما در زمینه فرآوردههای گوشتی وجود دارد، هشدار داد دیده شدن خمیر مرغ در کارخانهها تخلف محسوب شده و باعث توقف خط تولید میشود.
دکتر هدایت حسینی درخصوص گوشتهای جدا شده بهصورت مکانیکی (MDM) که در عام به آن خمیر مرغ گفته میشود، گفت: مواردی تخلف دیده شد و با توجه به بررسیهایی که بهعمل آمد به نتیجه رسیدیم شرایط و ضوابط بهداشتی دقیقتری بر تولید این محصولات حاکم کنیم.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان موظف شدهاند تا در حد امکان، این محصولات را صرفا در کارخانههای تولیدکننده فرآورده استفاده کنند، افزود: اکنون حدود یکماه است که استفاده از گوشت مرغ جدا شده به روش مکانیکی را ممنوع کردهایم.
حسینی در پاسخ به این سؤال مبنی بر اینکه آیا ضایعات مرغی که در تولید سوسیس و کالباس استفاده میشود، از باب سلامتی مضر است؟ گفت: بارها گفته شده که اگر مردم نیازمند قطعات مرغ هستند که این مواد در تمامی فروشگاهها وجود دارد و اگر مرغ درسته نیز میخواهند بازهم در بسته بندیهای بهداشتی وجود دارد. از مردم درخواست کردهایم که از قصاب نخواهند ضایعات مرغ را جدا و قطعهبندی کند. ما آزمایشهایی نیز داریم که اگر این فرآورده در صنایع خوراکی استفاده شود، شناسایی کنیم و این آزمایشها بهصورت مستمر انجام میشود.
وی درباره اینکه گاهی شنیده میشود خمیر مرغ بهصورت زیرپلهای و زیرزمینی تولید شده و به سمت کارخانه میرود، گفت: عمدتا ضایعات به سمت فرآوردههای صنعتی میرود و آن چیزی که به سمت فرآورده غذایی میرود ممنوع است، اما باید نظارتهای ما هم بهصورت مستمر باشد تا چنین موادی راه به کارخانههای تولید فرآوردههای گوشتی پیدا نکند.
حسینی از بازرسیهای مداوم و فعالیتهای شبانه اکیپهای گشت برای پیشگیری از هرگونه تخلف در این زمینه خبر داد و افزود: آنچه برای ما مهم است، انبار مواداولیه است، چراکه در انبار مواداولیه باید گوشتها و مرغها با تاریخ مصرف معتبر و بهداشتی باشد. در فرایند تولید سوسیس و کالباس هم افزودنی اضافه میشود که نوع و مقدار آنها تحت کنترل بازرسان است؛ این نخستین مرحله بازدید است و پس از آن خط تولید، فرایند تولید، بهداشت کارخانه، بهداشت فردی کارکنان و... مورد بازرسی قرار میگیرد.
به گفته حسینی، تا حدود یکماه گذشته کارخانهها مجوز استفاده از خمیر مرغ بهداشتی را داشتند و در محل خود کارخانه و با نظارت مسئولان فنی و بازرسان ما تولید میشد، اما اکنون استفاده از خمیر مرغ در کارخانهها تخلف محسوب شده و باعث توقف خط تولید میشود.
5089151
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار اجتماعی
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرتضوی گفت: امسال توجه جدی تری به مسئله مسکن کارگری با همکاری کارفرمایان خواهیم داشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاعرسانی فراجا اعلام کرد که گزارشهای خبری در خصوص شکایت فرمانده فراجا از دروازهبان باشگاه استقلال صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون و ۶۰۰ سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون و ۶۰۰ سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور گفت: پس از گذشت حدود یک ماه از تصویب قانون افزایش جرایم راهنمایی رانندگی هنوز این قانون برای اجرا به پلیس راهور ابلاغ نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۵ از تملک و آزادسازی آخرین معارضین مسکونی در مسیر پروژه آزادراه شهید شوشتری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تکیه تاریخی سادات اخوی در محله امامزاده یحیی احیا و بازسازی میشود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه گفت: مجموع اخذ رضایت در پروندههای دارای حکم قصاص نفس در سال گذشته، ۶۱۳ مورد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان یافتن تعطیلات نوروز و باز شدن مجدد مدارس، این روزها مجموعه ارم سبز شاهد استقبال کم نظیر مدارس در قالب برگزاری اردوهای دانش آموزی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی استانها گفت: دولت باید یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.