علمی فناوری 11:18 - 01 بهمن 1396
در دانشگاه میشیگان انجام شد؛
جمعی از دانشمندان یک "انگشت جعلی" ساختند که به هنگام جعل اثر انگشت قابلیت ارتجاعی دارد و می تواند از هویت انسان‌ها محافظت کند.

ساخت انگشت جعلی برای محافظت از هویت!

به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلور، آنیل جین متخصص "بیومتریک"(زیست سنجشی) دانشگاه ایالت میشیگان و تیم همراهش در تلاش هستند تا بزرگترین مشکل مرتبط با سیستم تشخیص "اثر انگشت" را حل کنند. این دانشمندان برآنند تا میزان امنیت این سیستم ها را سنجیده و تعیین کنند که اثر انگشت استفاده شده متعلق به انسان است یا خیر.  

در راستای تلاش این دانشمندان در حل این مشکل، جین به همراه جاشوآ انگلسما، دانشجوی مقطع دکترا برای اولین بار یک "انگشت جعلی" ساختند که حاوی چندین ویژگی کلیدی از پوست انسان است. این "انگشت جعلی" با عنوان "جعل و تقلید" نامگذاری شده است و برای آزمایش دو نوع عمده از دستگاه های خوانش "اثر انگشت" کاربرد دارد که برای کمک به تعیین قابلیت تشخیص این دستگاه‌ها در هنگام  جعل اثر انگشت استفاده می‌شود.

این "انگشت ساختگی" که در دانشگاه ایالت میشیگان توسعه یافته است، با استفاده از ترکیبی از مواد از قبیل سیلکون رسانا، و سیلیکون نازک و رنگدانه ها ایجاد شده است. علاوه بر تعیین مواد، تمام فرآیند ساخت با استفاده از تکنیک ریخته گری و قالب گیری توسط تیم تحقیقات طراحی و اجرا شده است.

جین ادامه داد: نکته‌ای که این فناوری را منحصر به فرد می‌کند این است که این انگشت با ترکیب ویژگی‌های اساسی پوست انسان از آن شبیه‌سازی می‌کند.

 وی افزود: این انگشت جعلی دارای خواص مکانیکی، چشمی و الکتریکی انگشت انسان است. این "انگشت جعلی" در مقایسه با نمونه‌های فعلی که فقط یک یا دو مورد از این ویژگی‌ها را دارند، کامل تر است و قابلیت تشخیص بالاتری دارد و به طراحان و سازندگان این عرصه کمک می‌کند تا دستگاه‌های اثر انگشت بهتری بسازند و الگوریتم‌های تشخیص جعل را توسعه دهند.

توسعه دستگاه‌های خوانش اثر انگشت با قابلیت تشخیص بالا حائز اهمیت است. زیرا این دستگاه‌ها در حال حاضر برای تایید هویت در تلفن‌های همراه، رایانه‌ها، پارک‌های تفریحی، بانک‌ها، فرودگاه ها، مراجع قانونی، امنیت مرزی و غیره مورد استفاده قرار می گیرند.

یکی از کاربردهای ویژه این انگشت جعلی، استفاده از آن برای تست "دقت تشخیص" بین انواع مختلف دستگاه‌های خوانش "اثر انگشت " است.

جین اذعان کرد: با توجه به ویژگی‌های منحصربفرد این "انگشت جعلی"، ما معتقدیم که برای بخش‌هایی که نیازمند تشخیص اثر انگشت هستند، بسیار ارزشمند خواهد بود. از طرفی مصرف کنندگان این دستگاه ها نیازمند امنیت در رابطه با اثر انگشت و هویت‌شان هستند. از طرفی دیگر نیز طراحان و سازندگان خواهان این هستند که به مصرف کنندگان اطمینان دهند که این فناوری نه تنها دقیق است، بلکه به هنگام خطرجعل نیز، خاصیت تشخیص بالا دارد.

انتهای پیام


9646469
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب رشته بیش از ۱۲۵ هزار نفر از پذیرفته شدگان اولیه و آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D.» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ از امروز شنبه اول اردیبهشت آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه کرنل آمریکا بر این باورند که گام بزرگی در راستای جستجوی موجودات فضایی برداشته اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش از افزایش تا دو میلیون تومانی حقوق سرایداران علاوه بر افزایش حقوق سالانه خبر داد و گفت: در حال حاضر حقوق سرایداران در حدود ۱۰ میلیون تومان است و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستاورد جدید محققان ایرانی در تولید مخلوط آسفالتی یکی از راهکار‌های مناسب برای دفع بهداشتی پسماند تصفیه روغن موتور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر از جمله کسانی هستید که از خالی شدن سریع باتری ساعت هوشمند خود رنج می‌برید، حتما اشتباهاتی در مورد استفاده از آن انجام می‌دهید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت برنامه جامعی را برای ارتقای سواد سلامت افراد تهیه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیموری سنگانی گفت: به محض بروز مشکلات گفتار، زبان و بلع در هر سنی، مراجعه سریع به مراکز درمانی و توانبخشی می‌تواند در درمان موثر باشد. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره دارو سنتی، اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی را تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که به‌خوبی ثابت شده که فشار خون بالا و دیابت از عوامل خطر حمله قلبی هستند، کارشناسان می‌گویند علائم مشخصی وجود دارد که در روز‌ها و هفته‌های قبل از حمله قلبی رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزودن برچسب میزان کالری غذا‌ها در منوی رستوران‌ها، می‌تواند جان میلیون‌ها نفر را نجات دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است