فائو که هر ماه گزارشی از نوسانات هزینه مواد غذایی در دنیا منتشر می کند، در گزارش ماه فوریه خود میزان کاهش این هزینه ها را نسبت به فوریه 2014، 14 درصد اعلام کرد.
مایکل گریفین از کارشناسان این نهاد روز پنجشنبه با انتشار اطلاعیه ای دلایل عمده کاهش پی در پی هزینه مواد غذایی را افزایش تولید برخی محصولات کشاورزی و لبنی و نیز کاهش ارزش ارزهای خارجی در برابر دلار آمریکا ذکر کرد.
وی با اشاره به چشم انداز امیدبخش تولید برخی از غلات عمده یادآور شد که ارزش سهام مربوط به این غلات در ماه های گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
در این گزارش آمده است که ارزش میانگین یک سبد غذایی شامل پنج قلم از مواد تولیدی عمده و اصلی در بازارهای جهانی از 208.6 در ماه ژانویه 2015 (دی - بهمن 93) به 179.4 در ماه فوریه تنزل کرده است که پایینترین میانگین این هزینه ها از ماه ژوئن 2010 (خرداد تیر 1389) تا کنون محسوب می شود.
اروپام-4-541 **1561**1479
5983490