علمی فناوری 12:00 - 28 خرداد 1392
23 تیرماه
44 سال پس از آنکه ساموئل مورس اولین تلگراف جهان را در واشنگتن ارسال کرد، قرار است آخرین تلگراف جهانی روز 14 ژوئیه امسال (23 تیرماه) در هندوستان مخابره شود.

آخرین پیام تلگراف دنیا از هندوستان ارسال می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، خدمات تلگراف در ایالات متحده آمریکا هفت سال پیش خاتمه یافت اما در هندوستان که این ارتباطات یک قرن و نیم از تولید آن می گذرد یک رسانه ارتباطی است و هنوز به طور گسترده برای ارسال پیام کاربرد دارد.

شرکت بارات سانچار نیگرام با مسئولیت محدود به عنوان شرکت تلکام دولت هندوستان اخیرا پیامی را با این مضمون که چند روز بیشتر به پایان استفاده از این ابزار ارتباطی باقی نمانده منتشر کرد.

به طور تقریبی روزانه 5 هزار پیام در هندوستان توسط تلگراف ارسال می شود. تلگراف زمانی سریعترین ابزار ارتباطی جهان بود اما اکنون دیگر نمی تواند با پیامهای متنی روی تلفنهای هوشمند رقابت کند.

شمیم اختر مدیر عامل خدمات تلگراف در شرکت بارات سانچار نیگرام با مسئولیت محدود اظهار داشت: پیشرفت فناوریهای روز موجب شده که ما سالانه 23 میلیون دلار ضرر داشته باشیم چرا که پیامکهای کوتاه و تلفنهای هوشمند این خدمات را به وفور انجام می دهند.

این سازمان تاکنون درباره محتوای آخرین پیام تلگراف صحبت نکرده است.

صنعت تلگراف همواره تا این حد سرد و متروک نبوده است. این صنعت در روزهای اوج خود در سال 1985 ، 60 میلیون تلگراف را بین 4500 اداره رد و بدل می کرد. امروز تنها 75 اداره تلگراف از این تعداد باقی مانده و 998 نفر در این ادارات مشغول کار هستند. درحالی که در روزهای اوج ادارات تلگراف بیش از 12 هزار کارمند داشتند.

تلگراف همچنین نقش بزرگ فرهنگی در هندوستان ایفا کرده است. این صنعت که در زبان هندی به آن " تار" به معنای سیم گفته می شود موضوع بسیاری از فیلمهای بالیوود را تشکیل داده است.

در این میان یک مرد هندی که از سررسیدن تاریخ انقضای تلگراف به شدت ناراحت است، تهدید کرده که در این تعطیل شدن خدمات تلگراف، روزه ای به سبک گاندی می گیرد.

به رغم اعتراض این مرد، آخرین پیام تلگراف تابستان امسال از نقطه ای در هندوستان ارسال می شود.


784257
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور به فضاهای ورزشی استاندارد مجهز هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل تنوع اقلیمی در ایران، شروع آلرژی بهاره در سراسر کشور در یک زمان نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: امسال بیشترین استخدام‌ها در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت انجام خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دستگاه مبتنی بر هوش مصنوعی که در «دانشگاه لستر» ابداع شده است، در آزمایش‌ها توانست ضربان قلب نشان‌دهنده آریتمی بطنی را با موفقیت تشخیص دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نیک فرجام گفت: سیستم هوشمند گلخانه مستقل در مناطق مختلف گلخانه و یا به صورت یکپارچه با سیستم مرکزی جهت پایش و کنترل پارامترهای مختلف به کار گرفته می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مایکروسافت قابلیت جدیدی را تحت عنوان ترجمه هوشمند پیام‌ها در مکالمات Microsoft Teams معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: علت مرگ پزشک جوان هنوز از سوی پزشکی قانونی تعیین نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون ۴۰ هزار و ۶۵۵ عمل جراحی اورژانسی در کشور انجام شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین، شناسایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره پایش زنجیره مصرف دارو، از توزیع ۲۰ میلیون عدد وارفارین وارداتی طی ۴ ماه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است