گوناگون 10:50 - 01 اردیبهشت 1394
ابتدا در یک قابلمه مناسب کره را بریزید و قارچ را تفت دهید. آرد را اضافه کرده و چند دقیقه به هم بزنید.

کوفته قارچ و مرغ
امام صادق علیه السلام: هر چه محبت مرد بر زن بیشتر گردد، بر فضیلت ایمانش افزوده می‏شود.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، مواد لازم:

آرد: یک پیمانه

قارچ ریز خرد شده: یک پیمانه

کره: ۱۵۰ گرم

آب مرغ: ۲ لیوان

مرغ پخته شده: ۴۰۰ گرم

شیر: یک لیوان

جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: ۳ حبه

زرده: نصف فنجان

تخم‌مرغ: یک عدد درشت

نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه مناسب کره را بریزید و قارچ را تفت دهید. آرد را اضافه کرده و چند دقیقه به هم بزنید تا ته نگیرد و تغییر رنگ بدهد. بعد شیر و نصف آب مرغ را افزوده و بگذارید مخلوط شده و ده دقیقه آن را بجوشانید تا سس کوفته آماده شود. گوشت پخته مرغ را چرخ کرده و با جعفری خرد شده و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم‌مرغ و سه قاشق آرد، مخلوط کنید و خوب ورز داده و به اندازه یک گردو از مواد برداشته و گرد کنید.

 

آب مرغ را روی حرارت گذاشته و بعد از جوش آمدن، کوفته‌ها را در آن بگذارید و با حرارت ملایم بجوشانید تا کاملا پخته شود. زرده‌ها را با خامه در ظرفی ریخته و مقداری از سس را به آن اضافه کرده و خوب به هم بزنید و کنار بگذارید. وقتی کوفته‌ها آماده شد مایه سس و مخلوط تخم مرغ و خامه را روی کوفته‌ها بریزید و قبل از جوشیده شدن سس، از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب کشیده و با مقداری جعفری و سبزیجات بخارپز شده تزئین کنید و میل نمایید.

 

جام جم /2021


6235304
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است