امام صادق علیه السلام: هر چه محبت مرد بر زن بیشتر گردد، بر فضیلت ایمانش افزوده میشود.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
قارچ ریز خرد شده: یک پیمانه
کره: ۱۵۰ گرم
آب مرغ: ۲ لیوان
مرغ پخته شده: ۴۰۰ گرم
شیر: یک لیوان
جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۳ حبه
زرده: نصف فنجان
تخممرغ: یک عدد درشت
نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه مناسب کره را بریزید و قارچ را تفت دهید. آرد را اضافه کرده و چند دقیقه به هم بزنید تا ته نگیرد و تغییر رنگ بدهد. بعد شیر و نصف آب مرغ را افزوده و بگذارید مخلوط شده و ده دقیقه آن را بجوشانید تا سس کوفته آماده شود. گوشت پخته مرغ را چرخ کرده و با جعفری خرد شده و سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخممرغ و سه قاشق آرد، مخلوط کنید و خوب ورز داده و به اندازه یک گردو از مواد برداشته و گرد کنید.
آب مرغ را روی حرارت گذاشته و بعد از جوش آمدن، کوفتهها را در آن بگذارید و با حرارت ملایم بجوشانید تا کاملا پخته شود. زردهها را با خامه در ظرفی ریخته و مقداری از سس را به آن اضافه کرده و خوب به هم بزنید و کنار بگذارید. وقتی کوفتهها آماده شد مایه سس و مخلوط تخم مرغ و خامه را روی کوفتهها بریزید و قبل از جوشیده شدن سس، از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب کشیده و با مقداری جعفری و سبزیجات بخارپز شده تزئین کنید و میل نمایید.
جام جم /2021
6235304