به گزارش فرمانداری اردکان که روز شنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت 'حسین اسماعیلی' در مراسم تجلیل از دست اندرکاران غله و نانوایان این شهرستان افزود: نان، مهم ترین بخش از غذای روزانه مردم است و لذا باید برای کیفی ترکردن تولید این محصول تلاش کنیم و ضمن ایجاد رقابت سالم در بین نانوایان، رضایت مردم را به بهترین وجه ممکن فراهم آوریم.
فرماندار اردکان اظهار امیدواری کرد دستگاه های مسئول در شهرستان و استان با برنامه ریزی دقیق در جهت آموزش نانوایان و افزایش مهارت های پخت نان، کیفیت نان تولیدی را ارتقا دهند.
اسماعیلی، لزوم تغییر روش پخت در نانوایی ها را نیز یادآور شد و از نانوایان خواست با انجام اصلاحاتی در این زمینه، میزان ضایعات این محصول را کاهش دهند.
فرماندار اردکان، غنی سازی آرد و تولید آرد مرغوب را نیز عامل موثری در کاهش ضایعات و جلوگیری از اسراف عنوان نمود.
وی با بیان اینکه گندم، یک محصول استراتژیک در اقتصاد کشور است به بحث اقتصاد مقاومتی مطرح شده توسط مقام معظم رهبری اشاره و افزود: توجه ویژه به نحوه مصرف این محصول و تلاش برای جلوگیری از اسراف آن، امنیت غذایی و امنیت ملی کشور را تضمین خواهد کرد.
اسماعیلی در ادامه از نانوایان خواست به سه اصل کیفیت، بهداشت و تکریم مشتری توجه بیش تری داشته باشند.ک/2
7544/ 650
5292054