گوناگون 00:32 - 02 اردیبهشت 1397
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد؛
به گفته محققان مصرف میوه و سبزیجات خام منجر به کاهش علائم بیماری های روانی نظیر افسردگی می شود.

مصرف میوه و سبزیجات خام به تقویت سلامت روان کمک می کند

به گزارش خبرنگار مهر، پژوهشگران دریافتند خوردن میوه و سبزیجات خام نظیر کیوی، موز، سیب و سبزیجات پربرگ سبز بیش از مواد غذایی پخته شده، کنسروشده و فرآوری شده موجب کاهش علائم افسردگی و بهبود سلامت روان شده و میزان رضایتمندی از زندگی را افزایش می دهد.

«تاملین کانر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزیلند، در این باره می گوید: «تحقیق ما نشان می دهد که مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات کنسروشده/پخته شده/فرآوری شده ارتباط قوی تری با سلامت روان دارد.»

به گفته کانر، «زمانیکه میوه و سبزیجات پخته، کنسرو و فرآوری می شوند، میزان قابل توجهی از مواد مغذی شان را از دست می دهند، از اینرو دیگر برای سلامت روان فایده ندارند.»

در این مطالعه، بیش از ۴۰۰ فرد بزرگسال جوان از نیوزیلند و آمریکا در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال مورد بررسی قرار گرفتند.

محققان تاکید می کنند شیوه آماده سازی و مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای سلامت مغز حائز اهمیت است.


9753340
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است